020 - 262 1630

Bridge Kwalificatietrainingen 2019

zaterdag 01 december 2018

In 2019 zelf online assessments afnemen? Schrijf u nu alvast in voor de trainingen van 2019 en krijg 10% korting op de cursusprijs bij boeken voor 15 december 2018. Volgende training: 25 januari, NH Jan Tabak, Bussum

Altijd al zelf willen werken met de Bridge online assessments? Zelf uw kandidaten testen? Kosten besparen op dure assessments? Kom dan naar de Bridge Kwalificatietraining. Tijdens deze compacte training leert u in één dag hoe u de Bridge online assessments in de praktijk kunt toepassen tijdens selectie of ontwikkeling. U vindt hier meer informatie over deze training.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de Bridge Kwalificatietraining:

Voorbereiding

Voorafgaand aan de assessment training krijgt u gelegenheid om online The Bridge Personality in te vullen.

Kosten

495 euro, inclusief materialen, lunch en de afname en het rapport van The Bridge Personality.

De eerstvolgende trainingen:

25 januari, NH Jan Tabak, Bussum
21 februari, NH Jan Tabak, Bussum

Vroegboekkorting

In 2019 zelf testen afnemen? Schrijf u nu alvast in voor de trainingen van 2019 en voorkom teleurstellingen en geschuif met afspraken. Voor de vroege boekers bieden wij een korting van 10% aan op de cursusprijs bij boeken voor 15 december 2018. U vindt hier een duidelijk overzicht met alle trainingsdata voor 2019. Inschrijven voor de trainingen kan via support@testgroup.eu of via het inschrijfformulier.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep