020 - 262 1630

Een persoonlijkheidstest voor outplacement

donderdag 02 juli 2020

TestGroup krijgt als aanbieder van testen voor o.a. outplacement regelmatig vragen van klanten over de inzet van The Bridge Personality (persoonlijkheidstest) en The Bridge Career (loopbaantest) tijdens outplacement. The Bridge Personality wordt tijdens outplacement gebruikt voor het achterhalen van de voorkeuren en competenties van de kandidaat.

Een persoonlijkheidstest voor outplacement

Als vertrek noodzakelijk is geworden, is outplacement een professionele, zorgvuldige en effectieve manier om de medewerker te begeleiden naar een nieuwe baan bij een andere werkgever. In de dynamische wereld van vandaag zijn zowel de eisen van de functie als de toegevoegde waarde van mensen onderhevig aan veranderingen.

The Bridge Personality

The Bridge Personality wordt tijdens outplacement gebruikt voor het achterhalen van de voorkeuren en competenties van de kandidaat. Deze kennis kan weer worden gebruikt voor het zetten van nieuwe stappen in de loopbaan.

Combineren met een loopbaantest - The Bridge Career

Tijdens outplacementtrajecten wordt de inzet van The Bridge Personality vaak gecombineerd met The Bridge Career. Deze professionele beroepskeuzetest geeft een mooi overzicht van mogelijke beroepen en bijpassende opleidingen.

Voordelen van The Bridge Personality voor outplacement:

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van uw werknemers.

 • Zeer makkelijk in te zetten tijdens outplacement;
 • Tarieven v.a. € 89,-!
 • Geen verplichte training nodig;
 • Ook losse afname: uw werknemer vandaag getest.

Kenmerken van The Bridge Personality

 • Gebaseerd op zowel de Big Five als de 16 Jung Types;
 • Nu ook een 4-kleurenrapport beschikbaar;
 • Ook te gebruiken voor teams met het Bridge Personality-teamrapport;
 • Te gebruiken met een maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
 • Meet of uw kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • De meeste gebruikte persoonlijkheidstest voor outplacement in de Benelux;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Voorbeeldrapporten

Er zijn verschillende rapporten beschikbaar voor The Bridge Personality:

Persoonlijkheidstest bestellen

Deze persoonlijkheidstest is te bestellen als losse test (per kandidaat) of via een eigen account op ons assessment platform

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep