020 - 262 1630

Hunter Farmer Salestest | The Bridge Personality

donderdag 18 juli 2013

The Bridge Personality - Sales rapport

Voor de gebruikers van The Bridge Personality is er nu een nieuw rapport beschikbaar: het sales rapport. Dit rapport geeft u inzicht in het sales profiel van uw kandidaat. Is uw kandidaat een Hunter, een Farmer, een Consultant of een Negotiator? Ideaal voor selectie of ontwikkeling van uw sales personeel.

The Bridge Personality

Het rapport is beschikbaar voor kandidaten die The Bridge Personality hebben ingevuld. Meer informatie over The Bridge Personality vindt u hier.

Meer informatie

Meer weten? Neem gerust contact met ons via 020-2621630 of support@testgroup.eu

Voorbeeldrapport

Download hier het voorbeeldrapport

Bestellen

Je kunt The Bridge Personality en het sales rapport hier voor je kandidaat bestellen.

Video: Online Sales Assessment

Ben je op zoek naar de perfecte test om je sales kandidaten te selecteren? Met het Bridge sales assessment kun je jouw onderbuikgevoel onderbouwen met gevalideerde wetenschap. Zo voorkom je dat je een 'false-positive' aanneemt. Met het Bridge sales assessment selecteer je de kandidaat met het meeste sales talent. Het online sales assessment zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij in een overzichtelijk en compact rapport.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep