020 - 262 1630

Kies de juiste mbo-studie met een professionele mbo-studiekeuzetest

zondag 13 december 2020

Heb jij al een idee wat je wilt worden? Een goede mbo-studiekeuze maken is niet makkelijk. Er is zoveel mogelijk. Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Een professionele mbo-studiekeuzetest kan je helpen om een beter beeld te krijgen van wie je bent, wat je wilt en wat je kan zodat je straks een leuke, passende mbo-studie kan kiezen.

Kies je de juiste mbo-studie met een professionele mbo-studiekeuzetest

Als je goed onderzoekt welke mbo-opleiding het beste bij je past, heb je een kleinere kans dat je verkeerd kiest. Er zijn zoveel mbo-studies, dat het lastig is om te kiezen. Van niet alle beroepen of mbo-opleidingen weet je dat ze bestaan. Dan weet je ook niet of ze bij je passen. Door je goed te laten informeren over de mogelijke mbo-studies kun je uitzoeken wat goed bij jou past. Zo voorkom je vertraging in je studie, veel kosten en teleurstelling.

Een mbo-studiekeuzetest helpt

Een professionele mbo-studiekeuzetest, zoals The Bridge Career, helpt je bij het zoeken naar de juiste mbo-studie. Als je weet welk beroep bij je interesse en voorkeur past, ben je beter in staat om de juiste mbo-studie te kiezen. Bij mbo-studiekeuze gaat het er uiteindelijk om dat je na je studie een baan vindt die bij je past.

The Bridge Career: mbo-studiekeuzetest

The Bridge Career MBO is een professionele mbo-studiekeuzetest. Met deze test kun je de mbo-studie uitkiezen die het beste bij jou past. The Bridge Career MBO bestaat uit 312 vragen en is daarmee de meest uitgebreide mbo-studiekeuzetest van Nederland. Toch ben je maar 30 minuten met deze test bezig, dit komt door de algoritmes (AI) die in de test zijn verwerkt.

Voorbeeldrapport mbo-studiekeuzetest

Download hier een voorbeeldrapport van de mbo-studiekeuzetest.

Voordelen:

  • De meest uitgebreide mbo-studiekeuzetest van Nederland;
  • Nu: tijdelijke actieprijs: € 89,- (inclusief btw: € 107,69);
  • Nieuwste technologie: krijg beter advies door toepassing van algoritmes (kunstmatige intelligentie);
  • Kies uit 232 mbo-beroepen;
  • Direct aan de slag: je bestelling wordt binnen 30 minuten verwerkt;
  • Geeft aan welke mbo-opleidingen het beste bij je passen (van hoog naar laag);
  • Ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht;
  • Het rapport is direct na het invullen beschikbaar.

Bestel hier

Je kunt hier The Bridge Career MBO als losse test (per stuk) bestellen.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep