020 - 262 1630

Najaarskorting op de Bridge Kwalificatietraining!

woensdag 07 november 2012

Wilt u leren werken met de Bridge assessment instrumenten? Volg dan de ééndaagse Bridge kwalificatietraining. U leert hoe u de testen afneemt én hoe u de resultaten terugkoppelt. De eerstvolgende trainingsdag is op 13 december a.s. in NH hotel Jan Tabak in Bussum.

Wilt u leren werken met de Bridge assessment instrumenten? Volg dan de ééndaagse Bridge kwalificatietraining. U leert hoe u de testen afneemt én hoe u de resultaten terugkoppelt. De eerstvolgende trainingsdag is op 13 december in NH hotel Jan Tabak in Bussum. Meer informatie en inschrijven.

In deze training maakt u kennis met The Bridge Personality en The Bridge Ability Suite. U leert om deze testen af te nemen, resultaten te interpreteren en deze correct terug te koppelen. Zo bent u beter in staat om voorspellingen te maken over gedrag in werkgerelateerde situaties. De training is gericht op het selecteren en ontwikkelen van personeel met behulp van de Bridge Personality en de Bridge Ability Suite.

Najaarskorting:

Indien u samen met een collega de training volgt dan betaalt uw collega 50% van de prijs! Komt u alleen dan krijgt u 10% korting. De reguliere prijs van de Bridge Kwalificatietraining is 395 euro (inclusief alle materialen, lunch en één afname van The Bridge Personality).

Inschrijven

Je kunt je hier inschrijven voor een training.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep