020 - 262 1630

Nieuwe training: Bridge kwalificatietraining: Sales

woensdag 01 oktober 2008

Vergroot uw salesresultaten met The Bridge Personality!

Het inzetten van The Bridge Personality is een uitstekende manier om uw salesresultaten te vergroten. Want, hoe beïnvloedt uw persoonlijkheid de mate waarin u verkoop succes boekt bij klanten? En hoe kunt u, door de persoonlijkheid en communicatiestijl van uw klant te ontdekken, doelgericht te werk gaan?

Voor wie is deze ééndaagse training bedoeld?

  • Voor iedereen die werkzaam is in sales en verkoop, in contact komt met klanten of zijn of haar eerste indruk tijdens gesprekken wil verbeteren.
  • Voor bestaande gebruikers van The Bridge Personality die het instrument willen inzetten voor sales trainingen of voor de ontwikkeling van sales medewerkers.

Tijdens de training Bridge Personality & Sales wordt u bewustgemaakt van uw eigen persoonlijkheid, Jung type, en het effect van uw persoonlijkheid op salesresultaten. In de ochtend leert u uw eigen persoonlijkheid en gedrag kennen. ’s Middags wordt deze kennis toegepast op salesgesprekken.

Na afloop van de training heeft u:

  • inzicht in uw eigen stijl van communiceren en die van uw klant;
  • inzicht in de sterke en minder sterke kanten van uw communicatiestijl;
  • vaardigheden ontwikkeld in het flexibel tegemoet treden van klanten;
  • vaardigheden ontwikkeld in het voeren van effectievere salesgesprekken;
  • vaardigheden ontwikkeld in het creëren van een ‘gunfactor’ tijdens een sales en/of intakegesprek.

Inschrijven training

Je kunt je hier voor de training inschrijven.

Video: Online Sales Assessment

Ben je op zoek naar de perfecte test om je sales kandidaten te selecteren? Met het Bridge sales assessment kun je jouw onderbuikgevoel onderbouwen met gevalideerde wetenschap. Zo voorkom je dat je een 'false-positive' aanneemt. Met het Bridge sales assessment selecteer je de kandidaat met het meeste sales talent. Het online sales assessment zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij in een overzichtelijk en compact rapport.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep