020 - 262 1630

Omscholen? Snel loopbaanadvies met The Bridge Career

vrijdag 22 mei 2020

Je wilt je omscholen naar ander werk? Op zoek naar meer uitdaging of zoek je een nieuwe functie maar weet je niet waar te beginnen? Dan is The Bridge Career zeker iets voor je. Binnen 30 minuten een compleet advies voor je loopbaan.

Omscholen? Snel loopbaanadvies met The Bridge Career

Je staat voor een moeilijke keuze in je loopbaan. Het is lastig om te kiezen welke richting je uit wilt gaan in je werk. Omscholen is dan vaak een goede optie. Je gaat dan op zoek naar een beroep dat beter bij je past, of waarmee je meer kans maakt op de arbeidsmarkt.

Wat is omscholen?

Bij het omscholen is het effectief om een nieuwe combinatie te maken tussen kennis die je hebt en nieuwe kennis die je gaat verkrijgen. Zo breng je ongetwijfeld ervaring mee die al meetelt in een nieuwe baan. Nieuw werk vraagt vaak om andere competenties en interesses. Dit kun je onderzoeken met The Bridge Career, een loopbaantest voor omscholen.

The Bridge Career: snel loopbaanadvies voor omscholen

Met The Bridge Career, een loopbaantest voor volwassenen, kun je op zoek naar de juiste richting voor omscholen. The Bridge Career geeft je inzicht in jouw eigen professionele profiel en ondersteunt je bij het vinden van de juiste richting.

Krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Wil ik in mijn huidige baan blijven of ga ik iets anders doen?
  • Als ik een andere baan wil, is dit dan haalbaar voor mij?
  • Wat zijn mijn opties voor doorgroeien? Maar in welke richting dan?
  • Hoe krijg ik weer plezier in mijn werk?
  • Welke baan past nu echt bij mij?

Voorbeeldrapport loopbaanadvies voor omscholen

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career.

Bestellen

Je kunt The Bridge Career bestellen via een eigen account op ons Bridge assessment platform of als losse test via onze bureauservice. Deze test kan zowel door bedrijven als door particulieren afgenomen worden.

Loopbaanadvies bij omscholen

De Bridge Career is een professionele loopbaantest voor volwassenen. Deze test maakt gebruik van twee wetenschappelijke loopbaanmodellen: de RIASEC-codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. Met deze test krijg je inzicht in je carrièrevoorkeuren en loopbaanankers.

  • Geeft inzicht in de mogelijkheden voor het vervolg van je loopbaan;
  • Ontwikkel je in een richting die echt bij je past;
  • Kwaliteit: gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek;
  • Relatief gunstige en beperkte investering;
  • Prijs: € 89,- (inclusief BTW:€ 107,69)

Video: The Bridge Career

Met The Bridge Career vind jij de antwoorden op je loopbaanvragen. The Bridge Career is de meest uitgebreide professionele loopbaantest van Nederland en daarbuiten. The Bridge Career onderzoekt je voorkeuren voor alle hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Dit wordt continu up-to-date gehouden zodat je een beroep kunt kiezen dat van deze tijd is. The Bridge Career is ook in een mbo-versie beschikbaar.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep