020 - 262 1630

Online Assessment Portal

dinsdag 28 juli 2020

Online Assessment Portal

Wilt u snel een goed antwoord op uw selectie- en ontwikkelvragen? Met een online assessment portal van TestGroup kiest u ervoor zelf de controle te hebben bij de beoordeling van grote groepen deelnemers. U krijgt een account op het Bridge Assessment Portal waarmee u eenvoudig en snel uw kandidaten en medewerkers kunt testen. Uiteraard wordt uw assessment portal vormgegeven in uw huisstijl.

Voordelen van het online assessment portal

  • Zeer geschikt voor grote groepen;
  • In meer dan 20 talen;
  • Alle online assessment tools in één online portal;
  • Gunstige prijzen.

De online assessments van TestGroup zijn vrij van culturele invloeden, aanpasbaar en beschikbaar in 20 talen via online toepassingen en mobiele apparaten. Veel van de testen zijn op maat inzetbaar. We stellen in overleg met u het online assessment samen dat bij uw vraag en budget past.

Beschikbare online assessments in het portal:

Het online assessment portal van TestGroup

Wanneer u regelmatig en zelfstandig onze online assessments wilt gebruiken en zelf de rapporten wilt interpreteren en terugkoppelen, richten we voor uw organisatie een account op het Bridge Assessment Platform in. Uiteraard kunnen wij uw medewerkers trainen die de online assessments gaan afnemen.

Maatwerk online assessments met uw competenties

Bij de online assessments van TestGroup kunt u een keuze maken uit ons pakket van ruim 50 gevalideerde competenties. Wij kunnen ook uw organisatie competenties inbouwen en het online assessment rapport aan laten sluiten op de specifieke competenties of waarden van uw organisatie. Wij gaan met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van de belangrijke competenties in uw organisatie. Hierdoor is de aansluiting van het maatwerk online assessment met de realiteit voor uw organisatie en kandidaten zo goed mogelijk.

Wij helpen u graag

Wanneer uw selectie- en ontwikkelvragen moeten worden beantwoord, kunt u uiteraard gebruik maken van onze expertise en hulp om testuitslagen te interpreteren en mondeling terug te koppelen aan de deelnemers.

Wij geven u graag advies over de volgende vragen:

  • Hoe selecteren wij als organisatie zelfstandig en betaalbaar de juiste kandidaten uit grote groepen sollicitanten?
  • Hoe geven wij als organisatie onze medewerkers op een juiste wijze zicht op hun persoonlijke competenties als basis voor het formuleren van een persoonlijk ontwikkelplan?
  • Sluiten de competenties en talenten van een groep medewerkers aan bij de eisen die onze organisatie nu aan ons stelt?

Kwalificatietrainingen in de online assessments

Wij verzorgen bij alle online assessments die we leveren een passende training. Gericht op de interpretatie van het online assessment. Deze kwalificatietraining is niet verplicht. Het is echter wel aan te raden deze training te volgen. In dit soort trainingen wordt de focus gelegd op de terugkoppeling van de verschillende online assessments en rapportages.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de online assessments van TestGroup? Neem dan hier contact met ons op.

Bestellen

Je kunt hier een account op het Bridge Assessment platform bestellen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep