020 - 262 1630

Online interview tool voor recruitment en HR

Voor recruiters en hr-medewerkers zijn sollicitatiegesprekken een tijdrovende klus. Een recruiter die 5 tot 6 uur per dag interviews doet is geen uitzondering. Na het interview moeten aantekeningen worden verwerkt en wordt vaak nog een test ingezet om de persoonlijkheid van de kandidaat te meten. Kortom: dagen werk, dat een online interview tool (The Bridge AI) in seconden kan doen, met zoveel kandidaten als je wilt, over de hele wereld.

Kunstmatige intelligentie: de computer neemt het interview af

 • The Bridge AI is een online interview tool dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. In het interview worden kandidaten uitgenodigd om 3 open vragen te beantwoorden.
 • De kunstmatige intelligentie gebruikt de antwoorden op deze vragen om een kandidaatrapport te maken dat scores weergeeft op de Big Five persoonlijkheidskenmerken, zes competenties (Six Drives) en uiteraard de antwoorden op de interviewvragen.
 • The Bridge AI geeft je voldoende informatie om een eerste selectie van geschikte kandidaten te maken.

Waarom een online interview tool

 • Bespaar tijd: gebruik het digitale interview tijdens het begin van een recruitmentproces;
 • Geen wachttijd voor het gesprek; neem het digitale interview vandaag nog bij je kandidaat af;
 • Het rapport van de online interview tool is direct beschikbaar;
 • De online interview tool heeft geen vooroordelen, daardoor is er meer ruimte voor diversiteit en inclusiviteit;
 • Gebaseerd op AI (kunstmatige intelligentie), wetenschappelijk onderbouwd;
 • Prijs: vanaf 15 euro per kandidaat.

De techniek van The Bridge AI

The Bridge AI is een online interview tool dat gebruik maakt van NLP.  Natural Language Processing (NLP) is een proces dat een computer de mogelijkheid geeft om menselijke taal in gesproken of geschreven vorm te begrijpen. Bij recruitment en selectie kan The Bridge AI worden gebruikt om het recruitmentproces efficiënter te maken, tijd te besparen, zonder vooroordelen te selecteren, de ervaring van kandidaten te verbeteren en nog veel meer.

Het online interview rapport

In het Bridge AI rapport staan de antwoorden op de 3 interviewvragen, scores op de Big Five (persoonlijkheid) en scores op de Six Drives (competenties).

Het online interview rapport: De Big Five

De Big Five theorie is onder psychologen algemeen geaccepteerd als het belangrijkste persoonlijkheidsmodel. Uit jarenlang en wereldwijd psychologisch onderzoek blijkt dat je iemands persoonlijkheid door middel van vijf dimensies (de Big Five) kunt beschrijven. De Big Five kenmerken zijn Openheid, Ordelijkheid, Extraversie, Meegaandheid en Emotionele stabiliteit. De scores op deze vijf eigenschappen geven een goed beeld van de kandidaat als persoon. Tezamen genereren de vijf scores een uniek persoonlijkheidsprofiel.

Het online interview rapport: De Six Drives

De scores op de Six Drives (Analytisch, Samenwerken, Prestatiegericht, Gericht op status, Beloninggedreven en Risicogericht) maken het mogelijk om te begrijpen wat iemands gedrag drijft. Zo wordt duidelijk of de kandidaat wordt gemotiveerd door de behoefte aan prestatie en zelfverwezenlijking, dominantie, beloning, het vermijden van risico of door juist risicozoekend gedrag te vertonen.

The Bridge AI (online interview) bestellen

 • The Bridge AI is alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Neem contact met ons op om The Bridge AI voor je kandidaat of medewerker aan te vragen;
 • Wij zetten het digitale interview binnen 30 minuten klaar;
 • The Bridge AI is gratis voor accounthouders op het Bridge Assessment Platform.

Hoe werkt het online interview met The Bridge AI?

The Bridge AI kan worden gebruikt als een digitale interviewtool tijdens de vroege stadia van een recruitmentproces. Hoewel het een normaal face-to-face gesprek niet helemaal kan vervangen, geeft The Bridge AI je voldoende informatie over de kandidaten om een eerste (pre)selectie van geschikte kandidaten te maken. Je kandidaat vult de 3 open antwoorden van The Bridge AI in een online applicatie in, thuis of op kantoor. Het rapport met de 3 interviewantwoorden, de Big Five scores en de scores op de Six Drives is direct beschikbaar.

Hoe combineer je The Bridge AI met andere assessment instrumenten?

Hoewel de Bridge AI globale scores biedt op de Big Five, kan het een persoonlijkheidstest zoals The Bridge Personality niet vervangen. Deze test berekent scores op 34 Big Five-competenties die meer gedetailleerdere persoonlijkheidskenmerken van je kandidaat geven. Daarom kan The Bridge AI worden gebruikt om een globaal overzicht te krijgen van de persoonlijkheid van jouw kandidaten in de vroege stadia (vóór het daadwerkelijke interview) van het recruitmentproces. Een persoonlijkheidstest kan dan gebruikt worden voor de kandidaten die je hebt geselecteerd met de Bridge AI. Dit bespaart je tijd (minder interviews) en geld (minder persoonlijkheidstesten).

Voorbeeldrapport: The Bridge AI

Het rapport van The Bridge AI geeft, naast de antwoorden op de 3 interviewvragen, scores op de Big Five persoonlijkheidskenmerken (Openheid, Ordelijkheid, Extraversie, Meegaandheid en Emotionele stabiliteit) en de Six Drives (Analytisch, Samenwerken, Prestatiegericht, Gericht op status, Beloning gedreven en Risicogericht).

Video: online interview tool

The Bridge AI is een online interview tool dat gebruik maakt van Natural Language Processing, NLP. Door de kunstmatige intelligentie van NLP kan The Bridge AI software geschreven tekst begrijpen en analyseren. In The Bridge AI geeft een deelnemer geschreven antwoorden op 3 interviewvragen. The Bridge AI verwerkt de antwoorden tot een mooi en professioneel rapport. In het rapport staan scores op de Big Five persoonlijkheidskenmerken en zes competenties (Six Drives).

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Wij zetten de test of online assessment altijd binnen 30 minuten klaar.
 • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement.
 • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij jouw vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€125
€109
€109
€155
€125
€109
€109
€595
€55

HR assessments of eigen account

Aantal
€320
€290

Burn-out preventie

Aantal
€89
€89

Trainingen

€2250
€2250
€2250
€1750
€1795

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality vormt een mooi eerste hulpmiddel om het gesprek met elkaar aan te gaan.”

Jessica Kuijper, beleidsmedewerker P&O

ROC Horizon College

Tips & Advies

> Ga naar overzicht