020 - 262 1630

Professionele beroepskeuzetest mbo

donderdag 21 januari 2021

Door het invullen van The Bridge Career, een professionele mbo-beroepskeuzetest, ontvang je een professioneel rapport met daarin de mbo-opleidingen die goed bij jou passen. Keuze uit 232 mbo-beroepen en 320 mbo-opleidingen.

Wat is het mbo?

Het mbo-onderwijs is de afkorting voor middelbaar beroepsonderwijs. De meeste mbo-scholen heten ook wel een ROC (Regionaal opleidingencentra). Aan een ROC kun je opleidingen volgen in de sectoren: economie, techniek, bouw, zorg en in de sociale beroepen. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) zorgt ervoor dat het niveau van de mbo-opleidingen overal hetzelfde is. Naast de ROC's zijn er ook nog AOC's (Agrarische Opleidingencentra). Je kunt aan een AOC agrarische mbo-opleidingen volgen. Bijvoorbeeld in de natuur, visserij, tuinbouw en landbouw. Ook zijn er particuliere instellingen waar je een mbo-opleiding kunt volgen.

Mbo-opleiding kiezen, wat is belangrijk?

Richt je eerst op wat leuk is en zoek daar een opleiding bij. Kies niet eerst voor een school, want nergens worden alle mbo-opleidingen aangeboden! Ga pas een school zoeken, als jij een leuke mbo-opleiding hebt gevonden. Als je je herkent in één of meer van onderstaande vragen, kan een professionele mbo-beroepskeuzetest veel duidelijkheid geven.

Heb je deze vragen?

 • Ik weet helemaal niet wat ik later wil worden;
 • Ik ben begonnen met een mbo-opleiding maar ik loop vast en weet nu niet hoe verder;
 • Ik heb al wel een mbo-opleiding op het oog, maar ik aarzel of dit voor mij de juiste keuze is;
 • Ik wil als werkende graag een keuze voor een nieuwe mbo-opleiding maken.

Professionele mbo-beroepskeuzetest

Door het invullen van The Bridge Career, een professionele mbo-beroepskeuzetest, ontvang je concreet advies welke mbo-opleidingen goed bij jou passen. Deze beroepskeuzetest brengt je interesses, beroepskeuze en de voor jou geschikte mbo-opleiding(en) uitgebreid in kaart. Je ontvangt hiervan een uitgebreide rapportage.

The Bridge Career:

Met deze test kun je de mbo-studie uitkiezen die het beste bij jou past. The Bridge Career MBO bestaat uit 312 vragen en is daarmee de meest uitgebreide mbo-beroepskeuzetest van Nederland. Toch ben je maar 30 minuten met deze test bezig, dit komt door de algoritmes (AI) die in de test zijn verwerkt.

Voordelen:

 • Nu: tijdelijke actieprijs: € 89,- (inclusief btw: € 107,69)
 • Nieuwste technologie: krijg beter advies door toepassing van algoritmes (AI);
 • Kies uit 232 mbo-beroepen en 320 mbo-opleidingen;
 • Direct aan de slag: je bestelling wordt binnen 30 minuten verwerkt;
 • Geeft aan welke mbo-opleidingen het beste bij je passen (van hoog naar laag);
 • Ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht;
 • Het rapport is direct na het invullen beschikbaar;
 • Je krijgt inzicht in je carrièrevoorkeuren en loopbaanankers;
 • The Bridge Career maakt gebruik van de normative-ipsative split-technologie®. Deze techniek zorgt ervoor dat de test niet te manipuleren is. Zo krijg je waarheidsgetrouwe informatie over je carrièrevoorkeuren.

Bestellen

Je kunt The Bridge Career (beroepskeuzetest MBO) hier bestellen.

Meer weten over de Bridge Career?

Neem dan hier contact met ons op. Mailen kan ook: info@testgroup.eu.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep