020 - 262 1630

Zomerstage voor HBO of WO student in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een zomerstage in Amsterdam? Wil jij aan de Herengracht meelopen bij een innovatief bedrijf in een creatief en enthousiast team? Lees dan snel verder!

Omschrijving

TestGroup is een online publisher van assessment instrumenten en psychologische testen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assessments. Met de introductie van de eerste volledig interactieve persoonlijkheidstest (de Bridge Personality) en de interactieve online capaciteitentest (de Bridge Ability Online), speelt Testgroup een innovatieve rol binnen het werkveld van psychometrisch testen.

TestGroup is een organisatie met een vernieuwende blik op de toepassing van psychometrie en assessment technieken binnen HRM. TestGroup biedt professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen in organisaties. Onze hoogwaardige Bridge assessmentinstrumenten zijn het fundament van onze diensten.

TestGroup is (via distributeurs) actief in landen als Brazilië, Zuid-Afrika, Tsjechië, India, Polen, Spanje en Duitsland.

Voor de maanden juni, juli en augustus zijn wij op zoek naar een zeer enthousiaste HBO of WO student voor een meeloopstage. De exacte periode waarin je kunt gaan stagelopen overleggen we met jou.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020 2621630. Je cv met (korte) motivatie kun je sturen naar: info@testgroup.eu

Vacature eisen

  • Jij studeert HBO of WO;
  • Jij bent enthousiast en representatief;
  • Jij spreekt vloeiend Engels;
  • Jij bent een doorzetter;
  • Jij hebt een groot analytisch vermogen.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality vormt een mooi eerste hulpmiddel om het gesprek met elkaar aan te gaan.”

Jessica Kuijper, beleidsmedewerker P&O

ROC Horizon College

Tips & Advies

> Ga naar overzicht