020 - 262 1630

Teamworkshop: de 4-kleuren van The Bridge Personality

donderdag 26 september 2019

Wat wil je met je team bereiken? Welke doelen heeft het team? Waar bevinden zich verbeterpunten en waar kan je team extra motivatie gebruiken? De Bridge Personality teamworkshop helpt teams beter presteren.

Teamworkshop de 4-kleuren

The Bridge Personality: 4 kleuren teamworkshop

Vergroot teamprestaties

Teams zijn de bouwstenen van uw organisatie. Succesvolle teams zorgen voor betere resultaten, een positieve sfeer en meer productiviteit. Maar zelfs voor de beste teams is het goed om hun gedrag regelmatig onder de loep te nemen – vooral in tijden van verandering of nieuwe uitdagingen.

Waarom teambuilding met The Bridge Personality

 • Resultaten van teams verbeteren;
 • De communicatie binnen teams verbeteren;
 • Samenwerking verbeteren;
 • Onderling begrip verhogen;
 • Minder conflicten, meer positiviteit.

The Bridge Personality-teamrapport

Met welk team u ook werkt, het teamrapport van Bridge Personality helpt mensen om beter samen te werken, zodat het succes van de organisatie wordt versterkt. The Bridge Personality geeft uniek inzicht in wat mensen beweegt. Door het gebruiken van het teamrapport bent u in staat om snel tot een teamanalyse te komen en daarmee oefeningen en adviezen in te zetten voor het vergroten van teamprestaties.

De workshop geeft antwoord op de volgende vragen

 • Ben ik mij bewust van mijn eigen voorkeursstijlen?
 • Waarom gaat de communicatie met bepaalde teamleden soms wat moeizaam?
 • Benutten we de verschillen in ons team wel optimaal?

Doel van The Bridge Personality Teamworkshop

 • Bijdrage leveren aan de individuele ontwikkeling van de teamleden;
 • Verbeteren van de samenwerking door het herkennen en waarderen van de verschillen tussen teamleden;
 • Creëren van een prettig werkklimaat waarin de talenten van de teamleden maximaal worden benut.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de teamworkshop krijgt ieder teamlid een uitnodiging om online The Bridge Personality in te vullen. Tijdens de workshop ontvangt ieder teamlid zijn of haar Bridge Personality 4-kleuren-rapport. Van het gehele team wordt het Bridge Personality-teamrapport opgemaakt.

Teamworkshop boeken

Neem hier contact met ons op voor het boeken van een teamworkshop. Een TestGroup-trainer bespreekt met u de specifieke wensen en past het programma van de workshop hierop aan.

TestGroup

TestGroup ondersteunt organisaties met het geven van professionele en inspirerende teamworkshops. We hebben meer dan 12 jaar ervaring met het verbeteren van teamprestaties bij diverse organisaties zoals Microsoft en Shell. Deze en andere bedrijven profiteerden van workshops en trainingen middels de inzet van The Bridge Personality.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer teamrapporten afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep