020 - 262 1630

The Bridge Personality - Maatwerkrapporten

maandag 15 juli 2019

U wilt kandidaten selecteren voor een specifiek functieprofiel? Nu ook maatwerkrapporten mogelijk bij The Bridge Personality. U geeft de competenties op, wij zetten ze in het maatwerkrapport. Uw kandidaat vandaag nog getest.

Sturend antwoordgedrag meten met algoritmes

U kent The Bridge Personality als de enige persoonlijkheidstest ter wereld die algoritmes toepast voor het opstellen van persoonlijkheidsrapporten. Met deze algoritmes (zgn 'normative-ipsative split technology') is het mogelijk om te bepalen op welke van de 34 dimensies uw kandidaat sturend of sociaal wenselijk heeft geantwoord. Dat geeft bijzonder handig inzicht tijdens selectie en recruitment. U weet zo exact op welke dimensie uw kandidaat heeft getwijfeld.

Vanwege het gebruik van deze techniek is The Bridge Personality een van de meest gebruikte persoonlijkheidstesten. Het is een zeer valide en betrouwbaar instrument, gericht op het functioneren van de kandidaat in werksituaties.

U kunt The Bridge Personality ook inzetten voor het selecteren van sales medewerkers, middels het gebruik van het sales rapport.

Maatwerkrapporten

Voor The Bridge Personality zijn nu ook maatwerkrapportages samen te stellen. Uit de competentiedatabase van TestGroup zijn 8 competenties te selecteren die vervolgens in het Bridge Personality-rapport worden weergegeven. Zo kunt u voor elk functieprofiel de gewenste competenties meten.

Overzicht Bridge Personality-rapporten:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over The Bridge Personality of het maatwerkrapport? Neem dan hier contact met ons op.

Bestellen

Je kunt hier The Bridge Personality voor je medewerker of kandidaat bestellen.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep