020 - 262 1630

Trainingsdata 2009: The Bridge Personality

donderdag 08 januari 2009

Schrijf u nu alvast in voor de trainingen van 2009 en voorkom teleurstellingen en geschuif met afspraken. U vindt hier [pdf] een duidelijk overzicht met alle trainingsdata voor 2009. Naast de bekende Bridge kwalificatietrainingen bieden wij in 2009 diverse verdiepingstrainingen aan.

In 2009 zelf testen afnemen? Schrijf u nu alvast in voor de trainingen van 2009 en voorkom teleurstellingen en geschuif met afspraken. Voor de vroege boekers bieden wij een korting van 10% aan op de cursusprijs bij boeken voor 14 januari 2009.

U vindt hier [pdf] een duidelijk overzicht met alle trainingsdata voor 2009. Naast de bekende Bridge kwalificatietrainingen bieden wij in 2009 diverse verdiepingstrainingen aan. Bijvoorbeeld de Bridge Personality & Sales en Bridge Personality & Career trainingen. Inschrijven voor de trainingen kan via support@testgroup.eu of via het inschrijfformulier.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep