020 - 262 1630

Twijfels over je mbo-opleiding? Gebruik een professionele opleidingstest MBO

zondag 21 februari 2021

Zit jij in het 4e jaar van het vmbo? En twijfel je welke mbo-opleiding je gaat kiezen? Kom je er niet uit met de simpele testen die online staan? Met een professionele opleidingstest (mbo) kun je de mbo-studie uitkiezen die het beste bij jou past.

Professionele opleidingstest MBO

Zoek je een passende mbo-opleiding? Kom je er niet uit met de simpele testen die online staan? Wij hebben een professionele opleidingstest voor het mbo beschikbaar, The Bridge Career. Deze opleidingtest (mbo) is door de Universiteit Utrecht ontwikkeld en is een uitvoerig onderzoek naar jouw talenten, interesses en motivatie. Of je nu iemand bent die totaal nog geen idee heeft welke kant hij of zij op wil, of je twijfelt tussen twee opleidingen die je allebei interessant vindt. Met The Bridge Career MBO vind jij de mbo-opleiding die bij jou past.

The Bridge Career MBO

De Bridge Career is een professionele opleidingstest mbo. Met deze test kun je de mbo-studie uitkiezen die het beste bij jou past. The Bridge Career MBO bestaat uit 312 vragen en is daarmee de meest uitgebreide mbo-beroepskeuzetest van Nederland. Toch ben je maar 30 minuten met deze test bezig, dit komt door de algoritmes (AI) die in de test zijn verwerkt.

Voordelen:

  • Nu: tijdelijke actieprijs: € 89,- (inclusief btw: € 107,69)
  • Nieuwste technologie: krijg beter advies door toepassing van algoritmes (AI);
  • Kies uit 232 mbo-beroepen;
  • Direct aan de slag: je bestelling wordt binnen 30 minuten verwerkt;
  • Geeft aan welke mbo-opleidingen het beste bij je passen (van hoog naar laag);
  • Ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht;
  • Het rapport is direct na het invullen beschikbaar;
  • Je krijgt inzicht in je carrièrevoorkeuren en loopbaanankers;
  • The Bridge Career maakt gebruik van de normative-ipsative split-technologie®. Deze techniek zorgt ervoor dat de test niet te manipuleren is. Zo krijg je waarheidsgetrouwe informatie over je carrièrevoorkeuren.

Voorbeeldrapport van The Bridge Career MBO

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career MBO

Bestellen

The Bridge Career MBO kan zowel door bedrijven als door particulieren afgenomen worden. Je kunt hier bestellen.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep