020 - 262 1630

U wilt zelf E-Assessments afnemen?

vrijdag 18 april 2008

Het Bridge Assessment Platform. Met dit systeem bent u in staat om zelfstandig e-assessments af te nemen. U kunt 24 uur per dag waar dan ook ter wereld kandidaten uitnodigen, testen afnemen en rapporten downloaden.

Zelf E-Assessments afnemen

U bent op zoek naar een systeem waarmee u kandidaten of medewerkers zelfstandig kan testen. Voor ontwikkeling of selectie. U zoekt een online assessment systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is. Dan is het Bridge Assessment Platform een goede oplossing. Met dit systeem bent u in staat om zelfstandig e-assessments af te nemen. Het is een online systeem, u kunt 24 uur per dag waar dan ook ter wereld kandidaten uitnodigen, testen afnemen en rapporten downloaden.

Uiteraard zijn alle testen en rapporten in het Bridge Assessment Platform in meerdere te gebruiken. Een abonnement op dit systeem is gratis, u betaalt per assessment rapport. Geen investeringen vooraf dus.

Een standaard e-assessment duurt ongeveer 2 uur. In het e-assessment worden competenties, capaciteiten en persoonlijkheid gemeten. Uiteraard kunt u zelf bepalen welke onderdelen u in een e-assessment wilt opnemen.

E- Assessments: voorbeeldrapporten

Je kunt verschillende testen inzetten tijdens een e-assessment:

Meer informatie over E-Assessments

Klik hier voor meer informatie over het Bridge Assessment Platform.

Bestellen

Je kunt hier een e-assessment (online assessment) voor je kandidaat bestellen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep