020 - 262 1630

Whitepaper: het gebruik van persoonlijkheidstesten bij personeelsselectie

dinsdag 12 januari 2016

In deze whitepaper leest u alles over het gebruik van persoonlijkheidstesten tijdens recruitment en selectie

Het gebruik van persoonlijkheidstesten bij personeelsselectie

Nu het voor HR- en Recruitment afdelingen weer belangrijker wordt om enerzijds snel talent te herkennen en anderzijds de kosten te reduceren, is het zaak om in een vroeg stadium van de sollicitatieprocedure het kaf van het koren te scheiden.

Het is bewezen dat medewerkers het meest effectief zijn wanneer hun persoonlijkheidskenmerken aansluiten bij het functieprofiel. Maar hoe weet u zeker dat u uit alle sollicitanten de juiste keuze maakt?

Het sollicitatiegesprek en de ‘klik’ spelen nog vaak een grote rol in de beslissing, terwijl uit onderzoek blijkt dat deze methoden vooral subjectief en weinig betrouwbaar zijn. Een persoonlijkheidstest vormt daarentegen een objectief, op data gebaseerd hulpmiddel om meer inzicht te verkrijgen in de geschiktheid van een kandidaat voor een specifieke functie. Wanneer online afgenomen, vormen persoonlijkheidstests een betrouwbare, maar ook kostenefficiënte selectiewijze.

Lees hier de whitepaper

In deze white paper leest u meer over het gebruik van online persoonlijkheidstesten bij het selecteren van personeel.

Bestellen

Je kunt hier een persoonlijkheidstest voor je kandidaat of medewerker bestellen.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep