020 - 262 1630

Training: leer online assessments inzetten

woensdag 05 juni 2024

Altijd al zelf willen werken met assessment instrumenten? Zelf je kandidaten kunnen testen? Je wilt kosten besparen op dure assessments? Kom dan naar de Bridge Kwalificatietraining....

Bridge kwalificatietraining: leer online assessments afnemen

Altijd al zelf willen werken met assessment instrumenten? Zelf je kandidaten testen? Kosten besparen op dure assessments? Organiseer dan een in-company Bridge Kwalificatietraining. Tijdens deze compacte training leer je in één dag hoe je de assessment instrumenten van TestGroup in de praktijk kunt toepassen tijdens selectie of ontwikkeling. 

Inhoud van de training

In de in-company Bridge kwalificatietraining leer je het selecteren en ontwikkelen van personeel met behulp van de Bridge Personality en de Bridge Ability Suite. Wij kunnen deze training in-company voor je organiseren. Hiervoor maken wij graag een offerte voor je. Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

  • Het afnemen van online assessments bij kandidaten;
  • Het gebruik van The Bridge Personality en The Bridge Ability Suite;
  • Duur: 1 dag (op locatie of online);
  • Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen;
  • Inbegrepen bij de prijs: trainingsmaterialen en The Bridge Personality er deelnemer.

Onderwerpen van Bridge kwalificatietraining

Deze training biedt een gedegen inzicht in de Bridge-testen (The Bridge Personality en The Bridge Ability Suite) en levert je de kennis en vaardigheden om de Bridge-testen toe te passen in je dagelijkse werk. Je leert hoe je online assessments kunt afnemen tijdens recruitment en selectie.  Daarnaast krijg je oefening in het terugkoppelen van The Bridge Personality aan kandidaten. Na deze training ben je volledig in staat om zelfstandig online assessments af te nemen binnen je organisatie.

Een in-company training boeken

Op de bestelpagina kun je een in-company Bridge Kwalificatietraining boeken.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group