020 - 262 1630

The Bridge Personality: competentiekaarten

The Bridge Personality competentiekaarten zijn een handig hulpmiddel bij het selecteren van competenties voor een functie (functieanalyse). De kaarten geven de 34 competenties uit The Bridge Personality weer, die gebaseerd zijn op de Big Five.

Op verzoek van onze klanten hebben we kaartjes ontwikkeld die Bridge practitioners helpen om The Bridge Personality toe te passen in hun dagelijks werk. Deze handige kaartjes (formaat creditcard) zijn ideaal om de belangrijkste competenties van een functie te selecteren.

 • Een mooi setje van 34 kaarten met daarop alle 34 Bridge Personality competenties;
 • De ideale tool voor recruiters;
 • Op elke kaart de omschrijving van een Bridge Personality competentie;
 • Een efficiënte methode voor het maken van een functieprofiel;
 • Een hulpmiddel dat selectiebeslissingen eenvoudiger maakt;
 • Een leuke manier voor het vaststellen van de juiste baan binnen een loopbaan- of coachingstraject;
 • Perfect hulpmiddel tijdens trainingen.

Hoe gebruik je de Bridge Personality competentiekaarten?

Meestal heb je wel een bepaald beeld van een functieprofiel. Een typische accountant is conservatief en gereserveerd. Een salesmanager is extravert en ambitieus. Toch is het tijdens recruitment en selectie van werknemers belangrijk om goed in kaart te brengen welke set van competenties de ideale kandidaat voor de functie heeft. Dit doe je door middel van functieanalyse: een proces waarin de benodigde competenties voor een functie in kaart worden gebracht.

 • Selecteer de 10 meest belangrijke competenties voor het functieprofiel;
 • De kandidaat vult The Bridge Personality in;
 • Selecteer de kandidaat op basis van de scores op de 10 geselecteerde competenties in het Bridge Personality rapport.
 • Nu weet je exact naar welke competenties je moet kijken om een juiste selectiebeslissing te maken.

Waarom The Bridge Personality?

Een professionele persoonlijkheidstest kan veel waarde hebben bij het vormgeven van een succesvolle loopbaan. The Bridge Personality is de meest gebruikte persoonlijkheidstest voor de selectie en ontwikkeling van medewerkers. Omdat The Bridge Personality met algoritmes meet of jouw kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen, krijg je altijd een betrouwbaar en valide beeld van je kandidaat of medewerker. The Bridge Personality is de enige test ter wereld die gebaseerd is op de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel. Voor elk van deze toepassingen zijn rapporten beschikbaar.

Voorbeeldrapport The Bridge Personality

Het Bridge Personality Extended + Colour rapport geeft scores op 34 competenties, bepaalt het Jung Type van de kandidaat, bepaalt de kleurenvoorkeur van de kandidaat en geeft scores op 8 algemene competenties. Zo heb je het meest complete overzicht van de persoonlijkheid van je kandidaat.

Voorbeeldrapport The Bridge Personality

Het Bridge Personality Extended plus Colour rapport geeft scores op 34 competenties, bepaalt het Jung Type van de kandidaat, bepaalt de kleurenvoorkeur van de kandidaat en geeft scores op 8 algemene competenties. Zo heb je het meest complete overzicht van de persoonlijkheid van je kandidaat.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep