020 - 262 1630

Studiekeuzetest Radboud Universiteit

The Bridge Career is de meest gebruikte studiekeuzetest voor aankomende wo-/master-studenten aan de Radboud Universiteit. De test geeft inzicht in je voorkeuren voor 134 verschillende wo-/master-opleidingen. Zodra je bestelling is geplaatst, kun je binnen 30 minuten starten. Na voltooiing van de test is je rapport direct beschikbaar.

Kies je studie aan de Radboud Universiteit

The Bridge Career is een uitvoerige en wetenschappelijk onderbouwde studiekeuzetest, speciaal ontworpen voor aankomende wo-/master-studenten aan de Radboud Universiteit. Met 318 vragen duikt deze test diep in je studievoorkeuren en biedt grondiger inzicht dan gratis studiekeuzetests.

Het eindproduct is een gedetailleerd studiekeuzerapport dat inzicht geeft in wo-/master-opleidingen en beroepen die het beste aansluiten bij jouw voorkeuren. Het invullen van de test neemt ongeveer 35 minuten in beslag en na afronding is je rapport direct beschikbaar.

Twijfel je over je studiekeuze? De studiekeuzetest van TestGroup biedt helderheid.

Bestellen: studiekeuzetest Radboud Universiteit

 • Je kunt hier de studiekeuzetest voor de Radboud Universiteit bestellen;
 • Selecteer 'Studiekeuzetest HBO/WO' op de bestelpagina;
 • Direct aan de slag: je bestelling wordt binnen 30 minuten verwerkt;
 • Na je bestelling krijg je de link voor het online invullen van de studiekeuzetest;
 • Na afloop wordt het rapport per e-mail aan je verzonden.

Voorbeeldrapport: studiekeuzetest Radboud Universiteit

Bekijk hier een voorbeeld van een studiekeuzetest voor de Radboud Universiteit. Het rapport toont je scores op 200 wo-/master-beroepen en rangschikt je voorkeuren voor 134 wo-/master-studies van hoog naar laag. Deze studiekeuzetest is genormeerd, wat betekent dat jouw scores worden vergeleken met die van 500 andere wo-/master-studenten. Dankzij deze wetenschappelijke benadering kan precies worden bepaald welke studie het beste bij jou past.

Voorbeeldpagina uit het studiekeuzerapport voor de Radboud Universiteit

Kenmerken van deze studiekeuzetest voor de Radboud Universiteit

 • Direct na het invullen inzicht in je voorkeuren voor 134 wo-/master-studies;
 • Start meteen: je bestelling wordt binnen 30 minuten verwerkt;
 • Het rapport is meteen na het invullen beschikbaar;
 • De test maakt gebruik van twee loopbaanmodellen: de RIASEC-codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. Deze geven je inzicht in je studievoorkeuren en wat je belangrijk vindt in je werk en opleiding;
 • The Bridge Career maakt gebruik van normatief-ipsatief split-technology®. Dankzij deze techniek is de test niet te manipuleren, wat betekent dat je betrouwbare informatie krijgt over je optimale studiekeuze.

Wetenschappelijk ontwikkelde studiekeuzetest

Het onderzoekssteam van TestGroup heeft de studiekeuzetest voor de Radboud Universiteit ontworpen, in samenwerking met diverse binnenlandse en internationale universiteiten. TestGroup heeft als specialisatie het voorspellen van werkgedrag aan de hand van persoonlijkheidstests en capaciteitentests. Het bedrijf adviseert wereldwijd organisaties over het gebruik van online assessments. TestGroup publiceert bovendien, in samenwerking met universiteiten, wetenschappelijke artikelen over online assessments. Voor meer inzicht in ons werk, kun je op de website van de Erasmus Universiteit een van onze onderzoeken raadplegen.

Studiekeuzerapport voor de Radboud Universiteit

Het studiekeuzerapport voor de Radboud Universiteit biedt inzicht in jouw affiniteit met meer dan 130 verschillende wo-beroepen en wo-studies. Je krijgt een rangschikking te zien van jouw opleidings- en beroepsmogelijkheden, beginnend met diegene die het best bij je passen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan jouw scores op 8 verschillende loopbaanankers. Deze loopbaanankers weerspiegelen de aspecten die je belangrijk vindt in je studie en loopbaan, variërend van autonomie en zelfstandigheid tot stabiliteit en zekerheid. Wil je meer weten over welke studies en beroepen het beste bij jou passen? Vul dan de studiekeuzetest voor de Radboud Universiteit in en ontdek jouw studiekeuzerapport.

Video: Studiekeuzetest Radboud Universiteit

The Bridge Career is een grondige en up-to-date studiekeuzetest die je helpt bij het verkennen van je voorkeuren voor bachelor-/wo-/master-programma's aan de Radboud Universiteit. Door in te spelen op je interesses, vaardigheden en persoonlijkheid, wijst deze test je de weg naar de studie die het beste bij je past. De uitkomsten zijn direct na het afronden van de test voor je beschikbaar.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Wij zetten de test of online assessment binnen 30 minuten klaar.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€135
€119
€119
€165
€135
€109
€119
€595
€55

HR assessments of eigen account

Aantal
€340
€310

Burn-out preventie

Aantal
€89
€89

Trainingen

€2495
€2495
€2495
€1895
€995

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Dankzij de Bridge Ability Suite kunnen wij meer mensen toelaten tot de opleiding.”

Kim Heerkens, Adviseur Capacity Building

DTV Consultants