020 - 262 1630

De meest gebruikte persoonlijkheidstest

The Bridge Personality is al meer dan 15 jaar de meest gebruikte persoonlijkheidstest door bedrijven en organisaties in Nederland en België. Deze persoonlijkheidstest is geschikt voor selectie en recruitment, maar ook voor ontwikkeling van je medewerkers. Je kunt deze test los bestellen (per kandidaat) of afnemen via een voordelig abonnement.

The Bridge Personality

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van je werknemers en sollicitanten. De test maakt gebruik van algoritmes die de vragen in de test aanpassen als de kandidaat de test probeert te ‘sturen’ of sociaal wenselijk probeert in te vullen. Deze 'slimme persoonlijkheidstest' zorgt ervoor dat de kandidaat altijd vragen krijgt die het meest relevant zijn.

Persoonlijkheidstest bestellen: direct aan de slag

Nadat je de persoonlijkheidstest hebt besteld, kan je kandidaat of medewerker binnen 30 minuten beginnen met de test. Het rapport is direct na afloop beschikbaar.

 • Je kunt hier voor je kandidaat of medewerker een persoonlijkheidstest bestellen;
 • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Wij zetten de persoonlijkheidstest binnen 30 minuten klaar;
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar;
 • Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan;
 • Grote afname? Kies dan voor afnemen in eigen beheer;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans;
 • Geen verplichte training nodig.

Persoonlijkheidstest met grote voorspellende waarde

The Bridge Personality is een persoonlijkheidstest voor het meten van persoonlijkheidseigenschappen bij adolescenten en volwassenen. Deze test kan onder andere worden gebruikt voor recruitment, selectie en andere toepassingen binnen hr. Deze test is door zijn grote voorspellende waarde een zeer geschikt instrument om de persoonlijkheid van je kandidaten in beeld te brengen.

 • Voor coaches en trainers is er een zeer voordelig abonnement beschikbaar. Vraag naar het tarief voor coaches.
 • Zeer geschikt voor HR-afdelingen en recruitment middels het abonnement voor onbeperkt gebruik.
 • Als beste beoordeeld door kenners: de meest gebruikte persoonlijkheidstest in de Benelux.
 • Gebaseerd op zowel de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel.
 • Ook te gebruiken voor teams met het Bridge Personality-teamrapport.
 • Te gebruiken met een maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties.

Voorbeeldrapport van The Bridge Personality

Je kunt hier het Big Five + 16 Jung Types + 4-kleuren rapport inzien. Dit geavanceerde rapport beschrijft eerst de scores op 34 Big Five competenties, speciaal ontworpen voor gebruik bij vrijwel elk functieprofiel. Vervolgens wordt het Jung Type van de deelnemer weergegeven. Daarna worden de scores op de 4-kleuren afgebeeld in een mooi kleurenwiel. Op de laatste pagina staan de scores op 8 veelgebruikte competenties.

Er zijn 6 verschillende Bridge Personality rapporten. Zo is er een Big Five rapport, specifiek voor recruitment en selectie. Daarnaast is er ook een Big Five + 16 Jung Types rapport (zonder de 4-kleuren), een sales rapport (voor commerciële functies) en een teamrapport (voor teamsessies).

Voorbeeldpagina uit het Bridge Personality rapport

The Bridge Personality: de meest complete persoonlijkheidstest

The Bridge Personality is de enige persoonlijkheidstest ter wereld die gebaseerd is op de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel. Daarom kun je deze persoonlijkheidstest voor zowel recruitment en selectie (met het Big Five model) als voor ontwikkeling van personeel gebruiken (met de 16 Jung Types en 4-kleuren). Voor elk van deze toepassingen zijn rapporten beschikbaar.

Is je kandidaat eerlijk geweest? Kom erachter met Normatief-Ipsatief split technology®

Een moderne (adaptieve) test zoals The Bridge Personality maakt gebruik van Normatief-Ipsatief split technology®. Met deze op AI (kunstmatige intelligentie) gebaseerde techniek maakt The Bridge Personality sturend antwoordgedrag inzichtelijk. Normatief-Ipsatief splits® zijn indicatoren in het rapport die de mate van sturend antwoordgedrag op het niveau van een competentie kunnen aangeven. Zo kun je precies zien waar een kandidaat getwijfeld heeft, of waar de kandidaat een poging heeft gedaan om de test sociaal wenselijk in te vullen. Een onmisbare tool tijdens de selectie van kandidaten.

Bridge Personality rapporten

Omdat The Bridge Personality zowel voor selectie (recruitment) als voor ontwikkeling (coaching) wordt gebruikt, zijn er zijn veel verschillende rapporten beschikbaar. Er zijn rapporten voor recruitment, coaching, sales en teams. Daarnaast zijn er ook maatwerkrapporten voor de The Bridge Personality beschikbaar. Je kunt dan zelf de competenties uitkiezen die in het rapport worden opgenomen.

Video: The Bridge Personality

Op zoek naar de meest geavanceerde persoonlijkheidstest? Wil je een test die betrouwbaar kan meten of je kandidaten eerlijk zijn geweest tijdens het invullen? Wil je een test die de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel combineert?

Ontdek dan The Bridge Personality: een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die jou echt ondersteunt bij de werving, selectie en ontwikkeling van je medewerkers. Met deze tool transformeer je je recruitmentproces en benut je de volledige potentie van je team.

Veelgestelde vragen over The Bridge Personality persoonlijkheidstest

 • Wat is een persoonlijkheidstest?

 • Een persoonlijkheidstest is een wetenschappelijk ontwikkelde vragenlijst die persoonlijkheidskenmerken in kaart brengt. Persoonlijkheidstesten zijn vaak gebaseerd op de theorie van de Big Five of op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. Een persoonlijkheidstest wordt meestal ingezet tijdens selectie en recruitment.

 • Wat is de wetenschappelijke achtergrond van deze persoonlijkheidstest?

 • De persoonlijkheidstest van TestGroup is wetenschappelijk ontwikkeld en wordt continu (internationaal) getoetst op betrouwbaarheid en validiteit. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de APA (American Psychological Association). Dit is de Amerikaanse versie van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen), deze organisatie draagt zorg voor onderzoek naar testen die internationaal worden ingezet.

 • Hoe kan ik de persoonlijkheidstest inkopen?

 • Bij TestGroup bieden we drie verschillende manieren aan om The Bridge Personality in te kopen. Je kunt de test los (per kandidaat) kopen, wat handig is voor beperkte afnames. Dit kan voor een prijs vanaf € 110 per test. Daarnaast is voor een iets grotere afname aankoop via credits mogelijk. Dan komen de tests neer op een minimumprijs van € 15 per test. Voor bedrijven en organisaties die veel tests willen doen, bieden we een abonnement voor onbeperkt gebruik aan. Hierbij zijn onze tests beschikbaar vanaf € 5 per test.

 • Is een training noodzakelijk om The Bridge Personality te kunnen inzetten?

 • Een training is niet noodzakelijk of verplicht om aan de slag te gaan met de tests. Onze consultants zijn altijd bereikbaar voor vragen en kunnen samen met je telefonisch door de rapporten gaan. We hebben uiteraard wel een training voor onze testen beschikbaar.

 • Hoe snel zijn de rapporten beschikbaar?

 • Doorgaans worden onze rapporten binnen de 30 minuten verzonden door onze medewerkers van de klantenservice. Ben je echter accounthouder op het Bridge Assessment Platform, dan zijn de rapporten direct beschikbaar.

 • Voor wie is de persoonlijkheidstest beschikbaar?

 • Onze persoonlijkheidstest is alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties, niet voor particulieren.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Wij zetten de test of online assessment binnen 30 minuten klaar.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€135
€119
€119
€165
€135
€109
€119
€595
€55

HR assessments of eigen account

Aantal
€340
€310

Burn-out preventie

Aantal
€89
€89

Trainingen

€2495
€2495
€2495
€1895
€995

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Met de online assessments van TestGroup, kunnen we iemand beter ondersteunen in de toekomstige rol als leidinggevende.”

Hans van den Brink, Radboudumc - Adviseur Leadership Development

Ervaring van het Radboudumc met The Bridge Personality