020 - 262 1630

Het TestGroup team

TestGroup is in 2007 opgericht door dr. Thomas Sitser. Thomas is een bekende in ‘testland’, hij heeft eerder OPP in Nederland opgezet (als Country Manager Benelux) en was directeur van Hudson. 

Naast zijn werkzaamheden als Managing Director bij TestGroup, is Thomas betrokken bij de wetenschappelijke ontwikkeling en validatie van de Bridge testen. Thomas is als psycholoog en onderzoeker in 2014 gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit. Hij is gepromoveerd in het gebruik van persoonlijkheidstesten en capaciteitentesten tijdens selectieprocedures.

The Bridge Personality: de meest gebruikte persoonlijkheidstest van Nederland en België

Thomas Sitser is de auteur van The Bridge Personality, de meest gebruikte persoonlijkheidstest in Nederland en België. The Bridge Personality is inmiddels vertaald in 20 talen. Alle testen van TestGroup zijn ontwikkeld in samenwerking met universiteiten in Nederland. Over veel van de testen is ook internationaal gepubliceerd. Dit zijn o.a. The Bridge Career, The Bridge Ability Suite, The Bridge Werkgeluk Indicator, The Bridge 360, The Bridge AI en The Bridge Sales Performance.

Het hoofdkantoor van TestGroup is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Vanuit dit kantoor werkt ons enthousiaste team van 12 medewerkers aan het ontwikkelen en inzetten van de nieuwste psychologische testen binnen organisaties over de hele wereld.

Op het kantoor van TestGroup Amsterdam wordt ook het wereldwijde distributienetwerk van de Bridge testen aangestuurd. Op dit moment worden de Bridge testen en online assessments (in lokale talen) gebruikt in o.a. Nederland, Duitsland, Engeland, België, Brazilië, Frankrijk, Polen, Roemenië, Tsjechië, Spanje, Engeland, Kenia, Litouwen, Zuid-Afrika, en India.

Specialist in het selecteren van sales personeel met persoonlijkheidstesten

TestGroup is ook gespecialiseerd in het voorspellen van verkoopsucces door middel van persoonlijkheidstesten. Samen met de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft TestGroup hier een wetenschappelijk gevalideerd sales assessment voor ontwikkeld.

TestGroup adviseert vele organisaties in binnen- en buitenland over het optimaliseren van de prestaties van verkoopteams. TestGroup publiceert samen met verschillende universiteiten wetenschappelijke artikelen over het selecteren van verkopers met persoonlijkheidstesten.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep