020 - 262 1630

Bridge kwalificatietraining: 16 Jung Types & 4-kleuren

De 16 Jung Types en het 4-kleurenmodel (blauw, groen, rood, geel) vormen een zeer populaire manier om personeel te ontwikkelen. Veel organisaties gebruiken dit model tijdens training, ontwikkeling of coaching van hun medewerkers. In deze training leer je de 16 Jung persoonlijkheidstypen en het 4-kleurenmodel van The Bridge Personality te gebruiken voor coaching, training en loopbaanbegeleiding.

Inhoud

In deze 1-daagse Bridge kwalificatietraining: 16 Jung Types & 4-kleuren leer je alles wat je moet weten over het toepassen van de 16 Jung Types en het 4-kleurenmodel van The Bridge Personality. Ook het teamrapport komt aan bod. De training kan op locatie of online worden georganiseerd. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Inbegrepen: trainingsmaterialen en The Bridge Personality voor alle deelnemers.

 • Theorie - we duiken in de Jung theorie en leren je alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen met de kleuren, grafieken en het kleurenwiel.
 • Hoe geef je een Bridge Personality workshop - we doorlopen stap voor stap een voorbeeldprogramma en leren je om een inspirerende Bridge Personality workshop te faciliteren.
 • In de praktijk - je komt zelf in actie en je gaat faciliteren en coachen met de Bridge Personality. Je leert hoe je The Bridge Personality in kunt zetten voor dagelijkse én klantgerichte toepassingen.

Onderwerpen

Als The Bridge Personality gebruiker kun je de 16 Jung Types en het 4-kleurenmodel van The Bridge Personality gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden als trainer, coach, consultant of hr-professional. Tijdens deze 1-daagse training leer je alles wat je moet weten over The Bridge Personality en hoe je het gebruikt voor jouw organisatie of eigen klanten.

 • Het toepassen van de 16 Jung persoonlijkheidstypen en het 4-kleurenmodel voor training en coaching;
 • Ontwikkelen & geven van een training met The Bridge Personality;
 • Coachen met The Bridge Personality;
 • Loopbaanbegeleiding met The Bridge Personality;
 • Het terugkoppelen van The Bridge Personality rapporten aan je kandidaten, klanten of collega's;
 • Ethisch en correct gebruik.

Voor wie

De Bridge-kwalificatietraining: 16 Jung Types & 4-kleuren is geschikt voor hr-managers, coaches, loopbaanadviseurs, trainers of consultants.

Voorbereiding

Voor aanvang van de training krijgt je een uitnodiging om online The Bridge Personality in te vullen. Elke deelnemer krijgt voorafgaand aan de training de volgende materialen: Handleiding: The Bridge Personality & The Bridge Ability Suite, The Bridge Personality: het boekje voor kandidaten en The Bridge Personality: het boekje voor sales. Het is niet noodzakelijk om deze boeken voor deelname aan de training door te nemen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments afnemen. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Wij zetten de test of online assessment altijd binnen 30 minuten klaar.
 • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement.
 • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij jouw vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€125
€109
€109
€155
€125
€109
€109
€595
€55

HR assessments of eigen account

Aantal
€320
€290

Burn-out preventie

Aantal
€89
€89

Trainingen

€2250
€2250
€2250
€1750
€1795

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality vormt een mooi eerste hulpmiddel om het gesprek met elkaar aan te gaan.”

Jessica Kuijper, beleidsmedewerker P&O

ROC Horizon College

Tips & Advies

> Ga naar overzicht