020 - 262 1630

Handige boekjes over de Bridge testen en online assessments

woensdag 05 juni 2024

TestGroup geeft een aantal boeken uit die je kunt gebruiken als naslagwerk bij The Bridge Personality en The Bridge 360. Deze boeken kun je bestellen bij TestGroup in Amsterdam. De boeken worden per 10 stuks verkocht.

The Bridge Personality: Het boekje voor kandidaten

Een onmisbaar boek voor kandidaten die het Bridge Personality rapport optimaal willen benutten. In dit boek worden bijvoorbeeld de 34 Bridge dimensies toegelicht en wordt uitgelegd hoe je het Jung Type kunt achterhalen en toepassen. Daarnaast wordt in dit boek uitgelegd hoe je de 16 Jung types, het 4-kleuren model en het Bridge Personality teamrapport kunt toepassen.

The Bridge Personality: Het boekje voor sales

Een zeer handig boek voor kandidaten die gebruik hebben gemaakt van het Sales rapport van The Bridge Personality. Naast de zeer complete uitleg over het Sales rapport, tref je in dit boek ook zeer handige oefeningen die je kunt gebruiken om je verkoopvaardigheden te vergroten.

The Bridge 360: het boekje voor kandidaten

Een perfect hulpmiddel voor kandidaten en organisaties die het Bridge 360 rapport willen toepassen. Het boekje legt in detail uit hoe het Bridge rapport optimaal benut kan worden. Daarnaast wordt ook uitgelegd hoe het Bridge 360 rapport kan worden omgezet in een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP).

Voorbeeldpagina's uit The Bridge Personality: Het boekje voor kandidaten

In deze link vind je 8 pagina's uit: The Bridge Personality - het boekje voor kandidaten. Het is een zeer bruikbaar boekje voor HR- professionals die gebruik maken van de Bridge Personality. Daarnaast is het boekje nuttig voor sollicitanten die The Bridge Personality hebben ingevuld. Het boek heeft 54 pagina's. De boekjes zijn (per tien stuks) te bestellen op de bestelpagina.

Boekjes over de Bridge testen bestellen?

De boeken zijn hier te bestellen, voor meer informatie kun je bellen met: 020-2621630

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“De online assessments van TestGroup zijn een echte meerwaarde in het proces om de juiste mensen te vinden.”

Dietske Koolhaas - Manager Talent & Acquisition

Ervaring van Vibe Group met The Bridge Personality