020 - 262 1630

Online assessment voor recruitment

woensdag 14 augustus 2019

Heeft uw kandidaat het juiste niveau voor de functie? Het gesprek of het cv geeft niet altijd de juiste informatie. Een online assessment voor recruitment geeft de informatie die u zoekt. Minder kans op de verkeerde kandidaat. Een online assessment voor recruitment betaalt zich altijd terug.

Online assessment voor recruitment

Heeft uw sollicitant het juiste niveau voor de functie? Heeft de kandidaat de gewenste competenties? Dit zijn vragen waarop het gesprek of het cv niet altijd een antwoord kan geven. Een onderzoek naar competenties, capaciteiten en persoonlijkheid is dan de oplossing. Een online assessment voor recruitment geeft u de informatie die u zoekt. Een online assessment voor recruitment betaalt zich altijd terug want het kan de kans op veel schade (de verkeerde kandidaat selecteren) beperken.

Een online assessment voor recruitment geeft antwoord op de volgende vragen:

  • Heeft de sollicitant groeipotentieel?
  • Beschikt de kandidaat over het juiste denkniveau?
  • Past deze functie bij de sollicitant?
  • Wat zijn de ontwikkelpunten?
  • Past de kandidaat binnen de bedrijfscultuur?
  • Beschikt de kandidaat over management competenties?

Wilt u snel en betrouwbaar kandidaten selecteren? Met het Bridge assessment platform van TestGroup heeft u alle testen tot uw beschikking. In meer dan 20 talen. Wetenschappelijk onderbouwd, betrouwbaar en valide. Met de inzet van ons online assessment systeem krijg u direct een objectief beeld van kandidaten. Hiermee verbetert uw recruitmentproces.

Welke testen zitten er in het assessment systeem voor recruitment?

Meer informatie over het online assessment voor recruitment?

Wij vertellen je graag meer over onze online assessments. Neem gerust contact met ons op.

Bestellen

Je kunt hier een online assessment voor je kandidaat bestellen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep