020 - 262 1630

De 4 kleuren in The Bridge Personality

vrijdag 24 januari 2020

Met The Bridge Personality leer je jouw voorkeurskleur kennen. Je laat teams beter functioneren met het Bridge Personality teamrapport. Met het Bridge Personality-teamrapport heb je de perfecte tool voor je teamsessie.

De 4 kleuren in The Bridge Personality

Met The Bridge Personality leer je jouw voorkeurskleur kennen en laat je teams beter functioneren met het Bridge Personality-teamrapport. De kleuren in The Bridge Personality zijn: Rood, Geel, Groen en Blauw. Elke kleur staat voor een vorm van voorkeursgedrag. In meer of mindere mate gebruiken we allemaal deze kleuren, maar je hebt wel altijd een voorkeurskleur. De volgorde en intensiteit van ons kleurengebruik bepalen onze persoonlijke stijl. Onze voorkeur voor een bepaalde kleur geeft aan welke manier van denken, werken en communiceren voor ons het meest natuurlijk is.

4 kleuren in The Bridge Personality

The Bridge Personality is ontworpen om inzichtelijk te maken wat een team of een persoon motiveert en welke valkuilen hun gedrag met zich meebrengt. Het biedt daarmee een instrument om gedrag bespreekbaar te maken en gebruik te maken van de kracht van het team en van elk individu. Met het Bridge Personality-teamrapport wordt het mogelijk om samenwerking binnen teams te optimaliseren. Zo wordt het makkelijker om positieve verandering vast te houden.

Vooruitgang door inzicht in teams

Een organisatie wil ieder jaar de doelstellingen halen. Dat kan de realisatie van groei zijn, het lanceren van een nieuw product of meer winst maken. Voor iedere organisatie geldt hiervoor: het zijn de mensen die het doen. Een organisatie is zo sterk als de mensen die er werken en ieder team is zo sterk als de zwakste schakel. The Bridge Personality geeft je organisatie een krachtige tool om je doelen te bereiken. Organisatorisch, in teamverband en individueel. Door inzicht te geven in de persoonlijkheid van individuen en te weten wat jou en je collega’s motiveert, wordt de samenwerking beter.

Het 4-kleurenmodel

The Bridge Personality hanteert het 4- kleurenmodel, dat individuen en teams kan verbinden. Want inzicht in jezelf betekent ook inzicht in elkaar. Het model bestaat uit 4 kleuren. Iedere kleur staat voor een stijl van gedrag of organisatiecultuur. Zo ontstaat een kleurenwiel, op basis waarvan mensen met uiteenlopende karakters beter met elkaar kunnen communiceren. Het biedt leidinggevenden houvast bij het samenstellen en aansturen van hun team.

Individueel rapport

Iedere deelnemer krijgt inzicht in zijn of haar eigen kleur in het Bridge Personality 4-kleuren-rapport. Welke denkpatronen en welk gedrag vertoon jij en welke invloed heb jij op je werk? Wat zijn je valkuilen? Door je hiervan bewust te worden kun je gedragspatronen veranderen en persoonlijk groeien.

Teamrapport

Het Bridge Personality-teamrapport zorgt niet alleen voor inzicht in het eigen gedrag. Het laat je ook zien wat je collega’s beweegt en motiveert. Verbeter samenwerken, probleemoplossing, communicatie en conflicthantering. Het is een handzaam en fraai teamrapport met praktische tips. Er is geen licentie nodig, je kunt direct aan de slag.

Bestellen

The Bridge Personality of het Bridge Personality-teamrapport is los te bestellen of te gebruiken via een eigen account op ons assessment platform.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep