020 - 262 1630

Franse persoonlijkheidstest | Franstalig online assessment

maandag 08 mei 2023

The Bridge Personality en het Bridge Personality Sales rapport zijn ook in het Frans beschikbaar. Naast het Frans zijn de Bridge instrumenten er ook in het Nederlands, Duits, Engels, Pools, Tsjechisch, Russisch, Roemeens, Spaans en Portugees.

The Bridge Personality persoonlijkheidstest in het Frans beschikbaar

The Bridge Personality is de meest gebruikte persoonlijkheidstest voor de selectie en ontwikkeling van medewerkers. Deze test is specifiek gericht op werksituaties. Deze slimme test zorgt ervoor dat de kandidaat altijd vragen krijgt die voor hem/haar het meest relevant zijn. The Bridge Personality maakt gebruik van algoritmes die de vragen in de test aanpassen als de kandidaat de test probeert te ‘sturen’ of sociaal wenselijk probeert in te vullen.

Hoe werkt het Franstalige online assessment?

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van je werknemers en sollicitanten. Omdat dit Franstalige online assessment door het gebruik van algoritmes meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen, krijg je altijd een betrouwbaar en valide beeld van je kandidaat of medewerker.

Voorbeeldrapport van de Franstalige versie van The Bridge Personality

Je hier een voorbeeldrapport van de Franse versie van The Bridge Personality downloaden.

Aanvragen Franstalige persoonlijkheidstest

 • Je kunt hier per kandidaat The Bridge Personality aanvragen;
 • Tarieven v.a. € 110,-;
 • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Wij zetten The Bridge Personality dezelfde dag nog voor je kandidaat klaar;
 • Je kandidaat vult de test in;
 • Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup-consultant telefonisch door de rapporten gaan;
 • Grote afname? Neem dan een eigen account op het Bridge Assessment Platform.

Kenmerken van het Franse online assessment

 • Te gebruiken voor selectie én ontwikkeling van personeel;
 • Geen verplichte training nodig;
 • Gebaseerd op zowel de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel;
 • Beschikbaar in 20 talen;
 • Te gebruiken met een maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
 • Meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • De meest gebruikte persoonlijkheidstest in de Benelux.

Over de Franse versie van The Bridge Personality

Met The Bridge Personality krijg je inzicht in de karaktertrekken of persoonlijkheid van een sollicitant of medewerker. The Bridge Personality is een persoonlijkheidstest gericht op werkomgevingen. Deze slimme persoonlijkheidstest zorgt ervoor dat de sollicitant altijd vragen krijgt die voor hem/haar van toepassing zijn. De test maakt gebruik van algoritmen die de vragen aanpassen als de sollicitant de test probeert te manipuleren of sociaal wenselijke antwoorden geeft.

De Bridge Personality is een veelgebruikte persoonlijkheidstest voor het beoordelen van persoonlijkheidstrekken bij adolescenten en volwassenen. Deze test kan worden gebruikt voor recruitment, selectie en andere HR-toepassingen. Door zijn hoge voorspellende waarde is deze test een uitstekend hulpmiddel om de persoonlijkheid van kandidaten in kaart te brengen.

Nadat je de test hebt besteld, kunnen de kandidaten binnen 30 minuten beginnen met de test.

Is je kandidaat eerlijk geweest? Kom erachter met Normatief-Ipsatief split technology®

Een moderne (adaptieve) persoonlijkheidstest zoals The Bridge Personality maakt gebruik van zowel normatieve als ipsatieve stellingen. Normatief betekent dat de kandidaat een stelling scoort op een schaal van één tot en met negen (1= zeer sterk mee oneens, 9=zeer sterk mee eens). Ipsatief betekent in dit geval dat kandidaten vragen moeten rangschikken (1=minst op mij van toepassing, 6=meest op mij van toepassing).

Door het combineren van normatieve en ipsatieve stellingen is het mogelijk om sociaal wenselijk antwoordgedrag en instemmend antwoorden tot op het niveau van de persoonlijkheidsdimensie inzichtelijk te maken. Met behulp van Normatief-Ipsatief split technology® maakt The Bridge Personality vervolgens sturend antwoordgedrag inzichtelijk. Normatief-Ipsatief splits® zijn indicatoren in het Bridge Personality Short Rapport die de mate van sturend antwoordgedrag op het niveau van een competentie kunnen aangeven. Zo kun je precies zien waar een kandidaat getwijfeld heeft of waar de kandidaat een poging heeft gedaan om de test sociaal wenselijk in te vullen. Een onmisbare tool tijdens de selectie van kandidaten.

Franstalige persoonlijkheidstest bestellen

Je kunt hier de Franse versie van The Bridge Personality voor je kandidaat of medewerker bestellen.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality persoonlijkheidstest biedt handvatten om echt onderbouwde keuzes te maken.”

Ellen van Hierden

Ervaring van Artra met The Bridge Personality