020 - 262 1630

Bridge Personality teamworkshop: doe-het-zelf pakket

In het teamworkshop: doe-het-zelfpakket, geven wij je de tools om zelf een teamworkshop te organiseren. In dit pakket krijg je voor ieder teamlid een individueel Bridge Personality rapport en voor het team het Bridge Personality teamrapport. Daarnaast krijg je van TestGroup de presentatiesheets voor je teamworkshop. Alle materialen die je nodig hebt voor je teamworkshop zitten in het doe-het-zelf pakket. Je kunt direct aan de slag.

Doe-het-zelf pakket: geef zelf een teamworkshop

Met welk team je ook werkt, het teamrapport van The Bridge Personality helpt mensen om beter samen te werken, zodat het succes van de organisatie wordt versterkt. The Bridge Personality geeft uniek inzicht in wat mensen beweegt. Door het gebruiken van het teamrapport ben je in staat om snel tot een teamanalyse te komen en daarmee oefeningen en adviezen in te zetten voor het vergroten van teamprestaties.

Met het 'doe-het-zelf pakket' krijg je van ons alle materialen om zelf je teamworkshop te geven. Uiteraard krijg je hierbij begeleiding van een TestGroup-consultant. Indien gewenst gaat een consultant met jou door de rapporten en de sheets van de teamworkshop. Zo kun jij zelf aan de slag met je team.

Prijs (inclusief alle materialen)

De prijs van het teamworkshop: doe-het-zelf pakket is 995 euro (excl. btw). Dit is inclusief de individuele Bridge Personality rapporten voor alle teamleden, het teamrapport, een Bridge Personality boekje per deelnemer, 4-kleurenkaartjes en de presentatiesheets.

Doe-het-zelf pakket bestellen

 • Stap 1: Bestel hier voor je team een teamworkshop: doe-het-zelf pakket;
 • Stap 2: Elke deelnemer vult The Bridge Personality in en krijgt een persoonlijk Bridge Personality 4-kleuren rapport;
 • Stap 3: Voor het team wordt het Bridge Personality Teamrapport opgemaakt;
 • Stap 4: Je krijgt van ons een startpakket voor de teamworkshop met daarin alle materialen (inclusief presentatiesheets);
 • Stap 5: Een TestGroup-consultant gaat telefonisch (of via Zoom) met jou door de rapporten en de sheets;
 • Stap 6: Per post krijg je alle materialen voor de workshop opgestuurd (o.a. handige boekjes per deelnemer en 4-kleurenkaartjes);
 • Stap 7: Je bent klaar voor de teamworkshop.

Voorbeeld: het Bridge Personality teamrapport

Bekijk hier een voorbeeld van het Bridge Personality teamrapport. In het teamrapport wordt o.a. het Jung Type van het team bepaald en worden de 4-kleuren van de teamleden weergegeven in het teamwiel. In het rapport staan ook handige oefeningen die je in kunt zetten tijdens je teamworkshop. Naast het teamrapport krijgen de teamleden ook een individueel persoonlijkheidsrapport.

Doe-het-zelf pakket: zelf aan de slag met je team

De Bridge Personality doe-het-zelf teamworkshop vergroot de kennis van je eigen gedrag en dat van je collega’s. Hierdoor worden communicatie- en gedragspatronen zichtbaar, worden conflicten voorkomen, ga je prettiger werken en kom je samen tot een beter resultaat. Tijdens de doe-het-zelf teamworkshop krijgt ieder teamlid het Bridge Personality teamrapport en zijn eigen persoonlijke Bridge Personality rapport.

 • Je wordt je bewust van je voorkeursstijlen en dat van je team;
 • De communicatie binnen het team wordt verbeterd;
 • Je leert de verschillen in jouw team optimaal te benutten;
 • Je draagt bij aan de individuele ontwikkeling van je teamleden;
 • De samenwerking wordt verbeterd door het herkennen en waarderen van de verschillen tussen teamleden;
 • Er kan een prettig werkklimaat worden gecreëerd waarin de talenten van de teamleden maximaal worden benut.

Voor wie is dit doe-het-zelf pakket geschikt?

Het teamworkshop: doe-het-zelf pakket is geschikt voor vrijwel elk team. Qua omvang kun je denken aan minimaal 3 personen en maximaal 12. Deze teamworkshop is specifiek gericht op managers en hr-professionals die zelf aan de slag willen met een team.

Voorbeeldrapporten:  het doe-het zelfpakket

Je ontvangt voor elke teamlid een persoonlijk Bridge Personality rapport. Dit rapport hebben de deelnemers nodig tijdens de teamworkshop. Daarnaast krijg je voor het gehele team een Bridge Personality teamrapport. Wordt er Engels gesproken in je team? Geen probleem, wij hebben de rapporten ook in het Engels beschikbaar. Uiteraard is het teamworkshop doe-het-zelfpakket ook in het Engels beschikbaar.

Video: teamworkshop: doe-het-zelf pakket

Met het teamworkshop doe-het-zelf pakket kun je nu je eigen Bridge Personality teamworkshop organiseren. Je krijgt van TestGroup een doe-het-zelf pakket met daarin alle benodigde materialen om je teamworkshop uit te voeren. Een TestGroup-consultant kan je assisteren bij het doornemen van de rapporten en de presentatie van de teamworkshop. Als je eenmaal de juiste tools in handen hebt, ben je er klaar voor om zelf met je team aan de slag te gaan, op een tijd een plek die jij kiest - geen externe trainer vereist.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Wij zetten de test of online assessment binnen 30 minuten klaar.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€125
€109
€109
€155
€125
€109
€109
€595
€55

HR assessments of eigen account

Aantal
€320
€290

Burn-out preventie

Aantal
€89
€89

Trainingen

€2250
€2250
€2250
€1750
€995

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?’ Omdat The Bridge Personality antwoord geeft op dit soort vragen, kunnen wij bij Aeres Agree sneller de juiste match maken.”

Silvie van Aanholt, senior consultant

Aeres Agree