020 - 262 1630

Je wilt zelf e-assessments afnemen?

maandag 08 mei 2023

Zelf e-assessments afnemen vanuit je eigen account

Met een account op het Bridge Assessment platform ben je in staat om zelfstandig e-assessments af te nemen. Je kunt 24 uur per dag waar dan ook ter wereld kandidaten uitnodigen, testen afnemen en rapporten downloaden.

Met een account op het Bridge Assessment platform kun je de e-assessments van je kandidaten of medewerkers zelfstandig beheren en zelfstandig kandidaten uitnodigen voor een e-assessment en de rapporten downloaden. Het is mogelijk om het account aan te passen met de huisstijl en het logo van een organisatie.

Hoe werkt een e-assessment?

Een e-assessment geeft je eenvoudig en snel een beeld van de capaciteiten, persoonlijkheid en competenties van kandidaten. Daarnaast zie je in het e-assessment rapport ook wat de ontwikkelpunten zijn. Omdat een e-assessment standaard 34 Big Five competenties meet, kun je makkelijk een koppeling maken met een functieprofiel. Zo is een e-assessment voor vrijwel elke functie te gebruiken

E-assessments in eigen beheer afnemen

Je bent op zoek naar een systeem waarmee je kandidaten of medewerkers zelfstandig kan testen. Voor ontwikkeling of selectie. Je zoekt een online assessment systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is. Dan is een eigen account op het online assessment portal van TestGroup een goede oplossing. Met dit systeem ben je in staat om in eigen beheer e-assessments af te nemen. Het is een online systeem, je kunt 24 uur per dag waar dan ook ter wereld kandidaten uitnodigen, testen afnemen en rapporten downloaden.

Uiteraard zijn alle testen en rapporten in het Bridge Assessment Platform in meerdere talen (o.a. Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans) te gebruiken. Je kunt kiezen voor losse afname, een abonnement met credits of een abonnement met onbeperkt gebruik van de e-assessments.

Een standaard e-assessment duurt ongeveer 2 uur. In het e-assessment worden competenties, capaciteiten en persoonlijkheid gemeten. Uiteraard kun je zelf bepalen welke onderdelen je in een e-assessment wilt opnemen.

De prijzen van het e-assessment

Als je met e-assessments gaat werken, wil je niet aan al te hoge opstartkosten vastzitten. Bij TestGroup is dat mogelijk omdat wij ook testen en e-assessments per stuk verkopen. Ga je slechts een klein aantal e-assessments per jaar gebruiken, dan is losse afname de beste optie. Ga je meer dan 10 e-assessments per jaar inzetten? Gebruik dan een abonnement met credits, de prijzen per e-assessment zijn dan een stuk lager.  Ga je veel e-assessments inzetten of werk je voor een internationale organisatie? Informeer dan naar een abonnement voor onbeperkt gebruik. De kosten per e-assessment zijn dan het laagst.

 De e-assessments zijn op drie verschillende manieren in te zetten:

  • Losse afname van e-assessments: Werkt het beste als je af en toe een test inzet.
  • Eigen account met credits: Optimaal voor organisaties die regelmatig tests nodig hebben.
  • Eigen account met onbeperkt gebruik van e-assessments: Voor organisaties die op hoog volume e-assessments inzetten.

De flexibiliteit in prijsstelling betekent dat je nooit een kans mist om een e-assessment in te zetten vanwege de kostenfactor. Bij elke optie die je bij TestGroup kiest, kun je achteraf per factuur te betalen.

E-assessments: voorbeeldrapporten

Je kunt verschillende testen inzetten tijdens een e-assessment:

Meer informatie over e-assessments

Klik hier voor meer informatie over het Bridge Assessment Platform.

E-assessment bestellen

Je kunt hier een e-assessment (online assessment) voor je kandidaat bestellen.

Video: E-assessments afnemen met het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality persoonlijkheidstest biedt handvatten om echt onderbouwde keuzes te maken.”

Ellen van Hierden

Ervaring van Artra met The Bridge Personality