020 - 262 1630

Het online assessment portal van TestGroup

woensdag 05 juni 2024

Wat is een online assessment portal?

Het online assessment portal van TestGroup biedt een overzichtelijke weergave van zowel de sterke als zwakke punten van een kandidaat. Door het gekozen profiel te bekijken, wordt duidelijk hoeveel potentie de kandidaat heeft om bepaalde competenties verder te ontwikkelen. Dit assessment portal is gebaseerd op een uitgebreide en gevalideerde persoonlijkheidsmeting, welke gebruik maakt van het Big Five model. Het online systeem van TestGroup vertaalt automatisch de uitkomst van deze vragenlijst naar de competenties waar de kandidaat potentie voor heeft. Hierdoor is het gemakkelijk om in één oogopslag te zien of een kandidaat de juiste vaardigheden bezit voor een specifieke (toekomstige) functie.

Bij elke competentie in het gekozen profiel wordt duidelijk aangegeven hoeveel aanleg de kandidaat heeft om die competentie verder te ontwikkelen. Het mooie aan dit portal is dat je als gebruiker zelf de competenties kunt selecteren die relevant zijn voor een specifieke functie, waardoor het rapport precies de informatie biedt die je nodig hebt. Het is dan ook een zeer nuttige tool tijdens selectiegesprekken.

Het online assessment portal van TestGroup

Wil je snel een goed antwoord op je selectie- en ontwikkelvragen? Met het online assessment portal van TestGroup kies je ervoor zelf de controle te hebben bij de beoordeling van grote groepen deelnemers. Je krijgt een account op het Bridge Assessment Portal waarmee je eenvoudig en snel je kandidaten en medewerkers kunt testen. Bij TestGroup's assessment portal kun je laagdrempelig aan de slag dankzij de flexibele basisinrichting. Enkele specifieke kenmerken van je organisatie, zoals de huisstijl en mailteksten, kunnen worden toegevoegd. Vervolgens kun je eenvoudig kandidaten aanmaken en beheren, tests toewijzen aan kandidaten, kandidaten uitnodigen en assessmentrapporten downloaden. Dit maakt het werken met het portal zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk.

Voordelen van het online assessment portal

  • Zeer geschikt voor grote groepen;
  • In meer dan 20 talen;
  • Alle online assessment tools in één online portal;
  • Gunstige prijzen.

De online assessments van TestGroup zijn vrij van culturele invloeden, aanpasbaar en beschikbaar in 20 talen via online toepassingen en mobiele apparaten. Veel van de testen zijn op maat inzetbaar. We stellen in overleg met jou het online assessment samen dat bij je vraag en budget past.

Beschikbare online assessments in het portal:

Het online assessment portal van TestGroup

Wanneer je regelmatig en zelfstandig de online assessments van TestGroup wilt gebruiken en zelf de rapporten wilt interpreteren en terugkoppelen, richten we voor jouw organisatie een account op het Bridge Assessment Platform in. Uiteraard kunnen wij je medewerkers trainen die de online assessments gaan afnemen.

Maatwerk online assessments met de competenties van je organisatie

Bij de online assessments van TestGroup kun je een keuze maken uit ons pakket van ruim 50 gevalideerde competenties. Wij kunnen ook de competenties van een organisatie inbouwen en het online assessment rapport aan laten sluiten op de specifieke competenties of waarden van jouw organisatie. Hierdoor is de aansluiting van het maatwerk online assessment met de realiteit voor je organisatie en kandidaten zo goed mogelijk.

Online assessment portal bestellen: hoe werkt het?

Met het Bridge Assessment platform van TestGroup kun je in eigen beheer online assessments afnemen. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en je kunt binnen één dag aan de slag. Het online systeem is 24 uur per dag beschikbaar en je kunt wereldwijd kandidaten uitnodigen, testen afnemen en rapporten downloaden in meer dan 20 talen.

Er zijn 3 verschillende opties voor het afnemen van testen:

  • Als je slechts af en toe testen gebruikt, kun je het beste kiezen voor losse afname. Dit is voordeliger als je minder dan 10 testen per jaar afneemt.
  • Wil je tegen een scherp tarief testen afnemen zonder hoge kosten vooraf? Kies dan voor een eigen account met credits.
  • Als je de laagste prijs per test zoekt en een jaar lang onbeperkt testen wilt afnemen, dan is een account met onbeperkte afname de beste keuze.

Binnen het account zijn alle testen en online assessments van TestGroup beschikbaar. Een training is niet verplicht, maar TestGroup-consultants staan altijd klaar om te helpen. Het platform is zeer makkelijk om mee te werken en je kunt je eigen branding en logo in het account toevoegen.

Wij helpen je graag

Wanneer je selectie- en ontwikkelvragen moeten worden beantwoord, kun je uiteraard gebruik maken van onze expertise en hulp om testuitslagen te interpreteren en mondeling terug te koppelen aan de deelnemers.

Wij geven je graag advies over de volgende vragen:

  • Hoe selecteren wij als organisatie zelfstandig en betaalbaar de juiste kandidaten uit grote groepen sollicitanten?
  • Hoe geven wij als organisatie onze medewerkers op een juiste wijze zicht op hun persoonlijke competenties als basis voor het formuleren van een persoonlijk ontwikkelplan?
  • Sluiten de competenties en talenten van een groep medewerkers aan bij de eisen die onze organisatie nu aan ons stelt?

Kwalificatietrainingen in de online assessments

Wij verzorgen bij alle online assessments die we leveren een passende training. Gericht op de interpretatie van het online assessment. Deze kwalificatietraining is niet verplicht. Het is echter wel aan te raden deze training te volgen. In dit soort trainingen wordt de focus gelegd op de terugkoppeling van de verschillende online assessments en rapportages.

Wil je meer informatie over het online assessment portal?

Wil je meer informatie over de online assessments van TestGroup? Neem dan hier contact met ons op.

Bestellen

Je kunt hier een account op het online assessment portal van TestGroup bestellen.

Video: het online assessment portal van TestGroup

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het online assessment portal van TestGroup kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“De online assessments van TestGroup zijn een echte meerwaarde in het proces om de juiste mensen te vinden.”

Dietske Koolhaas - Manager Talent & Acquisition

Ervaring van Vibe Group met The Bridge Personality