020 - 262 1630

Het Bridge Personality Big Five + 16 Jung Type rapport

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van je werknemers en sollicitanten. Het Bridge Personality Big Five + 16 Jung Type rapport geeft naast de scores op de 34 Big Five competenties ook informatie over het Jung Type van de kandidaat. 

Hoe werkt het?

Het Bridge Personality Big Five + 16 Jung Type rapport geeft je een compleet overzicht van de persoonlijkheid van de kandidaat. Het rapport maakt zowel gebruik van de Big Five als de 16 Jung Types. Mocht de kandidaat of medewerker de test 'sturend' hebben ingevuld, dan kun je precies zien in het rapport bij welke competentie(s) de kandidaat getwijfeld heeft. Je weet zo precies waar een kandidaat of medewerker zich nog wil ontwikkelen.

Aanvragen: direct aan de slag

 • Alleen beschikbaar voor bedrijven, organisaties en zzp'ers;
 • Je kunt hier voor je kandidaat of medewerker een persoonlijkheidstest aanvragen;
 • Wij zetten de persoonlijkheidstest binnen 30 minuten klaar;
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar;
 • Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan;
 • Tarieven v.a. € 45 per afname;
 • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement;
 • Geen verplichte training nodig.

Kenmerken

 • Fraai en uitgebreid persoonlijkheidsrapport;
 • Ook een teamrapport beschikbaar;
 • Geschikt voor ontwikkeling, coaching en selectie;
 • Ook te gebruiken als maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
 • Meet of de kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Wat wil de kandidaat ontwikkelen? Kom erachter met Normatief-Ipsatief split technology®

Een moderne (adaptieve) persoonlijkheidstest zoals The Bridge Personality maakt gebruik van zowel normatieve als ipsatieve stellingen. Normatief betekent dat de kandidaat een stelling scoort op een schaal van één tot en met negen (1= zeer sterk mee oneens, 9=zeer sterk mee eens). Ipsatief betekent in dit geval dat kandidaten vragen moeten rangschikken (1=minst op mij van toepassing, 6=meest op mij van toepassing).

Door het combineren van normatieve en ipsatieve stellingen is het mogelijk om sociaal wenselijk antwoordgedrag en instemmend antwoorden tot op het niveau van de persoonlijkheidsdimensie inzichtelijk te maken. Met behulp van Normatief-Ipsatief split technology® maakt The Bridge Personality vervolgens sturend antwoordgedrag inzichtelijk. Normatief-Ipsatief splits® zijn indicatoren in het Bridge Personality Short Rapport die de mate van sturend antwoordgedrag op het niveau van een competentie kunnen aangeven. Zo kun je precies zien waar een kandidaat getwijfeld heeft. Deze twijfel geeft vaak waardevolle informatie over de competenties die de kandidaat graag wil ontwikkelen. Een onmisbare tool tijdens de coaching en ontwikkeling van kandidaten.

De 16 Jung Types

Voorbeeldrapport

Het Bridge Personality Big Five + 16 Jung Type rapport geeft scores op 34 competenties, bepaalt het Jung Type van de kandidaat en geeft scores op 8 algemene competenties. Zo heb je een compleet overzicht van de persoonlijkheid van je kandidaat.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality vormt een mooi eerste hulpmiddel om het gesprek met elkaar aan te gaan.”

Jessica Kuijper, beleidsmedewerker P&O

ROC Horizon College

Tips & Advies

> Ga naar overzicht