020 - 262 1630

Het Big Five + 16 Jung Type rapport

Het Bridge Personality Big Five + 16 Jung Type rapport is gebaseerd op twee persoonlijkheidsmodellen: de Big Five en de Type-theorie van Carl Jung. In het rapport staan de scores op 34 Big Five competenties én het Jung Type van de deelnemer. Het Big Five gedeelte van dit rapport is geschikt voor selectie en recruitment, het Jung Type onderdeel kan worden ingezet voor training en coaching. Dit rapport is direct beschikbaar nadat een deelnemer The Bridge Personality heeft ingevuld.

Inhoud van het Big Five + 16 Jung Type rapport

Het Bridge Personality Big Five + 16 Jung Type rapport geeft je een compleet overzicht van de persoonlijkheid van de kandidaat. Het rapport maakt zowel gebruik van de Big Five als de 16 Jung Types. Mocht de kandidaat of medewerker de test 'sturend' hebben ingevuld, dan kun je precies zien in het rapport bij welke competentie(s) de kandidaat getwijfeld heeft. Je weet zo precies waar een kandidaat of medewerker zich nog wil ontwikkelen.

Bestellen

 • Te bestellen als losse test (per kandidaat) of via een eigen account op het Bridge assessment platform;
 • Prijs: vanaf 15 euro per kandidaat (bij een abonnement);
 • Alleen beschikbaar voor bedrijven, organisaties en zzp'ers;
 • Je kunt hier voor je kandidaat of medewerker een persoonlijkheidstest bestellen;
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar;
 • Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan;
 • Je hebt geen verplichte training nodig.

Een deelnemer is ongeveer 40 minuten met de test bezig. Het rapport is direct na afloop beschikbaar.

Voorbeeld van het Big Five + 16 Jung Type rapport

Je kunt hier een voorbeeldrapport inzien van het Bridge Personality Big Five + 16 Jung Type rapport. In dit rapport staan eerst de scores op de 34 Big Five competenties. Deze competenties zijn te matchen met vrijwel elk functieprofiel. Daarna wordt het Jung Type van de deelnemer weergegeven. Op de laatste pagina van het rapport staan de scores op 8 veelgebruikte competenties.

Kenmerken

 • Fraai en uitgebreid persoonlijkheidsrapport;
 • Ook een teamrapport beschikbaar;
 • Geschikt voor ontwikkeling, coaching en selectie;
 • Ook te gebruiken als maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
 • Meet of de kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Wat wil de kandidaat ontwikkelen? Kom erachter met Normatief-Ipsatief split technology®

Een moderne (adaptieve) persoonlijkheidstest zoals The Bridge Personality maakt gebruik van zowel normatieve als ipsatieve stellingen. Normatief betekent dat de kandidaat een stelling scoort op een schaal van één tot en met negen (1 = zeer sterk mee oneens, 9 = zeer sterk mee eens). Ipsatief betekent in dit geval dat kandidaten vragen moeten rangschikken (1 = minst op mij van toepassing, 6 = meest op mij van toepassing).

Door het combineren van normatieve en ipsatieve stellingen is het mogelijk om sociaal wenselijk antwoordgedrag en instemmend antwoorden tot op het niveau van de persoonlijkheidsdimensie inzichtelijk te maken. Met behulp van Normatief-Ipsatief split technology® maakt The Bridge Personality vervolgens sturend antwoordgedrag inzichtelijk. Normatief-Ipsatief splits® zijn indicatoren in het Big Five + 16 Jung Type rapport die de mate van sturend antwoordgedrag op het niveau van een competentie kunnen aangeven. Zo kun je precies zien waar een kandidaat getwijfeld heeft. Deze twijfel geeft vaak waardevolle informatie over de competenties die de kandidaat graag wil ontwikkelen. Een onmisbare tool tijdens de coaching en ontwikkeling van kandidaten.

De 16 Jung Types

Voorbeeldrapport

Het Bridge Personality Big Five + 16 Jung Type rapport geeft scores op 34 competenties, bepaalt het Jung Type van de kandidaat en geeft scores op 8 algemene competenties. Zo heb je een compleet overzicht van de persoonlijkheid van je kandidaat.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Dankzij de Bridge Ability Suite kunnen wij meer mensen toelaten tot de opleiding.”

Kim Heerkens, Adviseur Capacity Building

DTV Consultants