020 - 262 1630

Online assessments: match competenties met functies

woensdag 05 juni 2024

Match en selecteer de juiste medewerker voor elke functie. Met de online assessments van TestGroup krijg je inzicht in talenten, competenties en groeipotentieel.

De online assessments van TestGroup geven snel inzicht in de capaciteiten en competenties van medewerkers of sollicitanten. Ook aandachtspunten komen in beeld. Online assessments worden vaak gebruikt als selectietool tijdens sollicitaties. Daarnaast worden ze gebruikt om de voortgang van de ontwikkeling van medewerkers in kaart te brengen. Je kunt kiezen uit verschillende modules en bepaalt zelf op welk moment je welk online assessment inzet. Met het competentie assessment systeem van TestGroup kun je zelfstandig, 24 uur per dag, online testen in zetten.

Rapporten: helder en duidelijk

De online assessment-rapporten tonen niet alleen de sterkte & minder sterke competenties van de kandidaat, deze competenties worden ook afgezet tegen de functie-eisen. Met name op welke punten deze positief of negatief van invloed zullen zijn op toekomstig functioneren. Deze rapporten worden veel ingezet voor talentmanagement en de selectie van personeel.

Competenties matchen met functieprofielen

Alle online testen en assessments van TestGroup zijn wetenschappelijk ontwikkeld en getoetst op validiteit en betrouwbaarheid. De online assessments van TestGroup maken gebruik van 34 Big Five competenties. Deze competenties zijn te matchen met elk functieprofiel.

Welke testen kun je inzetten?

Je kunt zelf kiezen welke testen je opneemt in het online assessment. Uiteraard krijg je hierbij advies van een TestGroup-consultant. Je kunt kiezen uit de volgende onderdelen:

Hoe werkt het?

  • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
  • Je kunt hier per kandidaat een online assessment aanvragen;
  • Kies de testen die je nodig hebt op de bestelpagina;
  • Prijzen vanaf 15 euro per kandidaat (bij een abonnement);
  • Wij zetten het online assessment dezelfde dag nog voor je klaar;
  • Je kandidaat vult het online assessment in;
  • Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup-consultant telefonisch door de rapporten gaan;
  • Grote afname? Neem dan een eigen account op het Bridge Assessment Platform.

Je kandidaat direct getest

Voor het aanmelden van een kandidaat voor een online assessment gelden geen wachttijden. Ons cliënt supportteam kan je direct helpen met het klaarzetten van een online assessment voor je kandidaat.

  • Online assessments op mbo- hbo- en wo-niveau;
  • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Online assessments bestellen

Je kunt een online assessment per kandidaat bestellen (losse afname) of je kunt een eigen account nemen op het Bridge assessment systeem.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality persoonlijkheidstest biedt handvatten om echt onderbouwde keuzes te maken.”

Ellen van Hierden

Ervaring van Artra met The Bridge Personality