020 - 262 1630

Training: Bridge kwalificatietraining: Sales

woensdag 05 juni 2024

Vergroot je salesresultaten met The Bridge Personality

Het inzetten van The Bridge Personality is een uitstekende manier om uw salesresultaten te vergroten. Want, hoe beïnvloedt je persoonlijkheid de mate waarin je verkoop succes boekt bij klanten? En hoe kun je, door de persoonlijkheid en communicatiestijl van je klant te ontdekken, doelgericht te werk gaan?

Voor wie is deze ééndaagse training bedoeld?

  • Voor iedereen die werkzaam is in sales en verkoop, in contact komt met klanten of zijn of haar eerste indruk tijdens gesprekken wil verbeteren.
  • Voor bestaande gebruikers van The Bridge Personality die het instrument willen inzetten voor sales trainingen of voor de ontwikkeling van sales medewerkers.

Tijdens de training Bridge Personality & Sales wordt je bewustgemaakt van je eigen persoonlijkheid, Jung type, en het effect van je persoonlijkheid op salesresultaten. In de ochtend leert je je  eigen persoonlijkheid en gedrag kennen. ’s Middags wordt deze kennis toegepast op salesgesprekken.

Na afloop van de sales training heb je:

  • inzicht in je eigen stijl van communiceren en die van je klant;
  • inzicht in de sterke en minder sterke kanten van je communicatiestijl;
  • vaardigheden ontwikkeld in het flexibel tegemoet treden van klanten;
  • vaardigheden ontwikkeld in het voeren van effectievere salesgesprekken;
  • vaardigheden ontwikkeld in het creëren van een ‘gunfactor’ tijdens een sales en/of intakegesprek.

In-company sales assessment training

In deze in-company training van 1 dag leer je hoe je een sales assessment gebruikt tijdens de recruitment, selectie of coaching van sales medewerkers. De training kan zowel op kantoor (naar keuze) of online worden georganiseerd. Maximaal 12 deelnemers. Inbegrepen: materialen en het Bridge Personality salesrapport voor alle deelnemers.

Versterk je verkoopteam met de geavanceerde inzichten van TestGroup's sales assessment, een cruciale stap voor elke verkoopprofessional.

Training sales testen bestellen

Je kunt de in-company training sales assessments hier bestellen.

Video: Online Sales Assessment

Ben je op zoek naar de perfecte test om je sales kandidaten te selecteren? Met het Bridge sales assessment kun je jouw onderbuikgevoel onderbouwen met gevalideerde wetenschap. Zo voorkom je dat je een 'false-positive' aanneemt. Met het Bridge sales assessment selecteer je de kandidaat met het meeste sales talent. Het online sales assessment zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij in een overzichtelijk en compact rapport.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group