020 - 262 1630

Denkvermogen testen

woensdag 05 juni 2024

Heb je moeite met het selecteren van talentvolle werknemers? Weet je niet hoe je iemand kan testen op zijn of haar capaciteiten en intelligentie? Dan is onze cognitieve capaciteitentest precies wat je nodig hebt! Met verschillende denkvermogen testen voor verschillende niveaus en talen kan je een goede inschatting krijgen van het denkvermogen van je kandidaten om zo de juiste uit te kiezen.

Denkvermogen test bestellen

Je kun de denkvermogen test los bestellen (per kandidaat). Als je veel testen gaat inzetten is het voordeliger om een eigen account te nemen op de online Bridge assessment software.

Hoe kun je denkvermogen testen?

Onze denkvermogen test meet de capaciteiten van kandidaten van 15 tot 65 jaar met een opleidingsniveau van mbo tot en met wo. Niet alleen de numerieke aanleg, maar ook de verbale aanleg en het logisch denken worden getest. Op die manier kan een voorspelling gedaan worden over iemands maximale prestatieniveau en daarnaast krijg je ook een indicatie van het IQ.

Hoe test je denkvermogen?

Je zet onze denkvermogen test in tijdens je recruitmentproces waarbij je potentiële kandidaten de test kan laten afleggen om direct te weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Afhankelijk van de functie waar je een nieuwe werknemer voor zoekt, zal de test andere capaciteiten testen. Dit kan je aangeven bij het aankopen van onze test.

Maar laat je hier zeker niet door afremmen! Je kan de denkvermogen test ook gerust inzetten in je huidige team om je medewerkers op de juiste functie in te zetten. Dit zorgt er niet alleen voor dat je hen de juiste uitdagingen geeft, maar ook dat iedereen veel efficiënter werkt en dat je uiteindelijk meer winst overhoudt.

  • Af te leggen in minder dan een uur
  • Meet verschillende capaciteiten
  • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans
  • Direct inzicht in geschikte kandidaten
  • Ook toepasbaar op je huidige medewerkers
  • Beschikbaar op mbo-, hbo- en wo-niveau
  • Online af te nemen, thuis of op kantoor

Hoe kun je denkvermogen testen bestellen?

Wie aan de slag wil met onze testen kan ze eenvoudig en snel online bestellen. De tarieven starten vanaf € 15 per test (bij een abonnement), maar je kan ze op verschillende manieren aanschaffen. Heb je er slechts enkele nodig? Dan kan je ze los kopen. Bedrijven die een grotere hoeveelheid willen afnemen tegen een goedkopere prijs, kunnen een account maken op het Bridge Assessment Platform. Dan kan je zelf je afname bepalen aan de hand van credits of een abonnement.

Op onze bestelpagina kan je de ‘capaciteitentest’ selecteren en nog specificaties toevoegen van de zaken die je wil testen in je kandidaten. Zodra je hebt besteld, zetten we je test binnen de 30 minuten klaar. Je kan zelf kiezen of je de drie delen na elkaar invult, of het opsplitst over verschillende sessies.

Na het invullen van de denkvermogen test zijn de resultaten meteen beschikbaar. Indien gewenst kan een van onze consultants telefonisch door de resultaten gaan om extra uitleg te geven.

Zit je nog met vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“De online assessments van TestGroup zijn een echte meerwaarde in het proces om de juiste mensen te vinden.”

Dietske Koolhaas - Manager Talent & Acquisition

Ervaring van Vibe Group met The Bridge Personality