020 - 262 1630

Engelse persoonlijkheidstest

woensdag 05 juni 2024

Omdat persoonlijkheidstesten niet meer weg te denken zijn uit de huidige internationale selectiepraktijk, hebben wij voor Engelstalige sollicitanten en kandidaten een Engelse persoonlijkheidstest beschikbaar. 

Engelse persoonlijkheidstest

Recruitment en selectie wordt steeds internationaler. Daarom kunnen bedrijven en organisaties voor Engelstalige sollicitanten en kandidaten een persoonlijkheidstest in het Engels (The Bridge Personality) afnemen.

Engelse persoonlijkheidstest bestellen. Hoe werkt het?

  • Je kunt de Engelse persoonlijkheidstest los (per kandidaat) bestellen op de bestelpagina;
  • Wij zetten de Engelse persoonlijkheidstest binnen 30 minuten klaar, je ontvangt hiervan de toegangscodes;
  • De persoonlijkheidstest blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond;
  • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar;
  • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen;
  • Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan;
  • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Over The Bridge Personality persoonlijkheidstest

The Bridge Personality is een uiterst betrouwbare en valide persoonlijkheidstest om inzicht te verkrijgen in de persoonlijkheid en Big Five competenties van je medewerkers en sollicitanten. Door middel van algoritmes wordt gemeten of de kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen, waardoor je altijd een betrouwbaar en valide beeld krijgt van de persoon.

Als veelgebruikte persoonlijkheidstest voor adolescenten en volwassenen, is The Bridge Personality geschikt voor recruitment, selectie en andere toepassingen binnen HR. Het instrument heeft een grote voorspellende waarde en is daarom zeer geschikt om de persoonlijkheid van kandidaten in kaart te brengen.

The Bridge Personality is gebaseerd op zowel de Big Five, de 16 Jung Types, als het bekende 4-kleurenmodel. De test is beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans, en kan worden gebruikt voor zowel selectie als ontwikkeling van personeel.

Bovendien is het mogelijk om het Bridge Personality-teamrapport te gebruiken voor teamanalyses en kun je met een maatwerkrapport zelf de gewenste competenties selecteren. Het is de meest gebruikte persoonlijkheidstest in Europa en meet of de kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen.

Voorbeeldrapport van de Engelse persoonlijkheidstest

Bekijk hier een voorbeeldrapport van de Engelse persoonlijkheidstest. Dit is het meest uitgebreide rapport van The Bridge Personality met de scores op de 34 Big Five competenties, de 16 Jung Types, de 4-kleuren en de scores op 8 algemene competenties.

Persoonlijkheidstest in het Engels aanvragen

Voor het aanmelden van een kandidaat voor een Engelse persoonlijkheidstest gelden geen wachttijden. Ons cliënt supportteam helpt je direct met het klaarzetten van een persoonlijkheidstest voor je kandidaat. Bestellen kan hier.

Persoonlijkheidstest voor internationale sollicitanten

The Bridge Personality is een hoogwaardige persoonlijkheidstest die zeer geschikt is voor internationale sollicitanten. Om deze reden gebruiken veel bedrijven in binnen- en buitenland deze test voor de selectie van internationale werknemers.

The Bridge Personality is o.a. beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Nederlands.

Video: in eigen beheer testen afnemen

Wil je in eigen beheer persoonlijkheidstesten afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig testen inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“De online assessments van TestGroup zijn een echte meerwaarde in het proces om de juiste mensen te vinden.”

Dietske Koolhaas - Manager Talent & Acquisition

Ervaring van Vibe Group met The Bridge Personality