020 - 262 1630

Reorganisatie? Stimuleer de loopbaan van medewerkers met een loopbaantest

woensdag 05 juni 2024

The Bridge Career helpt mensen bij het vinden van een nieuwe baan. The Bridge Career wordt toegepast door interne en externe loopbaanadviseurs, van zzp'er tot grote organisaties. Deze loopbaantest wordt gebruikt voor ontwikkeling, loopbaanadvies, mobiliteit, re-integratie en outplacement. Deze test is ook als beroepskeuzetest mbo beschikbaar.

Reorganisatie? Stimuleer de loopbaan van medewerkers met The Bridge Career

Om zich te kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden, zijn organisaties, bedrijven en overheden veel in beweging. Dit is vaak de reden dat functies of banen komen te vervallen. Hierdoor zitten werknemers niet meer op de juiste plek en houden de functies op te bestaan. De medewerkers moeten dan op zoek naar een andere baan. Het vinden van een baan is alleen niet zo makkelijk. Want welke mogelijkheden zijn er momenteel op de arbeidsmarkt? Waar krijgen ze nou echt energie van? En hoe kunnen de kennis en competenties zo goed mogelijk worden ingezet? The Bridge Career helpt mensen bij het vinden van een nieuwe baan.

Voor wie?

The Bridge Career wordt toegepast door interne en externe loopbaanadviseurs, van zzp'er tot grote organisaties. Het doel van The Bridge Career is inzicht geven in de eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Dit kan vervolgens leiden tot loopbaanstappen, maar evenzeer tot een betere ontwikkeling binnen de eigen functie. The Bridge Career wordt gebruikt voor ontwikkeling, loopbaanadvies, mobiliteit, re-integratie en outplacement.

The Bridge Career loopbaantest

The Bridge Career is een professionele loopbaantest. De test geeft antwoord op vragen als: welke loopbaanstap past het beste bij mij? Wat vind ik belangrijk in een (nieuwe) baan? Wat vind ik belangrijk in een (nieuwe) studie? The Bridge Career is beschikbaar op mbo-, hbo- en wo-niveau. Deze loopbaantest maakt gebruik van twee wetenschappelijke loopbaanmodellen: de RIASEC-codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. The Bridge Career is de meest uitgebreide loopbaantest die in Nederland verkrijgbaar is.

Voorbeeldrapport van The Bridge Career

  • Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career (mbo-versie).
  • Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career (hbo/wo-versie).

Daarom The Bridge Career:

  • De meest uitgebreide loopbaantest die verkrijgbaar is;
  • Beschikbaar op mbo-, hbo- en wo-niveau;
  • Duur: 35 minuten;
  • Geen wachttijden, vandaag nog getest;
  • Rapport direct beschikbaar;
  • Ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht;
  • Kwaliteit: gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek;
  • Relatief gunstige en beperkte investering.

Duur:

35 minuten.

Bestellen

The Bridge Career is hier te bestellen als losse test (per stuk) of via een eigen account op het Bridge Assessment Platform.

Meer informatie

The Bridge Career is een betrouwbare, valide en interactieve loopbaantest die je voor meerdere doeleinden kunt inzetten. Meer weten over onze testen? Bel 020-2621630 of stuur een e-mail naar info@testgroup.eu.

Video: The Bridge Career

Met The Bridge Career vind jij de antwoorden op je loopbaanvragen. The Bridge Career is de meest uitgebreide professionele loopbaantest van Nederland en daarbuiten. The Bridge Career onderzoekt je voorkeuren voor alle hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Dit wordt continu up-to-date gehouden zodat je een beroep kunt kiezen dat van deze tijd is. The Bridge Career is ook in een mbo-versie beschikbaar.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality persoonlijkheidstest biedt handvatten om echt onderbouwde keuzes te maken.”

Ellen van Hierden

Ervaring van Artra met The Bridge Personality