020 - 262 1630

The Bridge Personality persoonlijkheidstest ook in het Russisch beschikbaar

woensdag 05 juni 2024

The Bridge Personality persoonlijkheidstest is nu ook in het Russisch beschikbaar. Naast het Russisch biedt TestGroup de Bridge Personality ook aan in het Engels, Frans, Duits, Portugees, Pools, Litouws, Tsjechisch, Roemeens, Spaans en Nederlands.

The Bridge Personality nu in het Russisch beschikbaar

The Bridge Personality is de meest gebruikte uitgebreide persoonlijkheidstest voor de selectie en ontwikkeling van medewerkers. Deze test is specifiek gericht op werksituaties. Deze slimme test zorgt ervoor dat de kandidaat altijd vragen krijgt die voor hem/haar het meest relevant zijn. The Bridge Personality maakt gebruik van algoritmes die de vragen in de test aanpassen als de kandidaat de test probeert te ‘sturen’ of sociaal wenselijk probeert in te vullen.

Hoe werkt deze persoonlijkheidstest?

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van je werknemers en sollicitanten. Omdat The Bridge Personality door het gebruik van algoritmes meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen, krijg je altijd een betrouwbaar en valide beeld van je kandidaat of medewerker.

Persoonlijkheidstest in het Russisch bestellen

  • Je kunt per kandidaat The Bridge Personality persoonlijkheidstest bestellen;
  • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
  • Wij zetten The Bridge Personality dezelfde dag nog voor je kandidaat klaar;
  • Je kandidaat vult de test in;
  • Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup-consultant telefonisch door de rapporten gaan;
  • Grote afname? Kies dan voor het afnemen van persoonlijkheidstesten in eigen beheer.

Meer informatie over de testen van TestGroup

The Bridge Personality is binnen 1 uur voor je klaargezet. Uiteraard helpen wij je met de interpretatie van de resultaten. Zoek je meer informatie over dit assessment? Je kunt hier contact met ons opnemen. Wil je een kandidaat ook op capaciteiten testen? TestGroup heeft een capaciteitentest voor mbo, een capaciteitentest voor hbo en een capaciteitentest voor wo/master.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“De online assessments van TestGroup zijn een echte meerwaarde in het proces om de juiste mensen te vinden.”

Dietske Koolhaas - Manager Talent & Acquisition

Ervaring van Vibe Group met The Bridge Personality