020 - 262 1630

Stappenplan: zo bestel je een online assessment

Met de Bridge tests en online assessments krijg je inzicht in talent. Met heldere rapporten die zijn gebaseerd op betrouwbare testgegevens. Je ziet in één oogopslag welke talenten en competenties werknemers in huis hebben én welke ze kunnen ontwikkelen.

1. Kies je online assessment

Kies eenvoudig de juiste test of online assessment uit ons praktische overzicht. Omdat TestGroup zelf een testonwikkelaar is, hebben wij de beschikking over zeer veel verschillende online assessments in veel talen. Zo kun je kiezen uit een persoonlijkheidstest, competentietest, capaciteitentest, een loopbaantest of een sales test. Uiteraard adviseren wij je graag over de geschikte test voor een specifieke functie.

Bekijk onze tests & assessments

Tablet bedienen
Potlood afgevinkt

2. Bestel je online assessment

Bestel je test of online assessment via de handige bestelpagina. Na je aanvraag nemen wij direct contact op om te overleggen welk type test of online assessment het beste bij je vraag aansluit. Wij zetten de test of online assessment dezelfde dag nog voor je kandidaat klaar.

3. Je kandidaat direct getest

Voor een online assessment gelden geen wachttijden. Wij zetten het online assessment dezelfde dag nog klaar. Je kandidaat wordt direct getest.

Statistieken bekijken
Lamp met elektriciteit

4. Rapporten direct beschikbaar

Na het invullen door de kandidaat is het rapport direct beschikbaar. Je krijgt direct een duidelijk antwoord op de vraag of een kandidaat geschikt is voor een specifieke rol of waar het potentieel van je kandidaat ligt.

Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup consultant telefonisch door de rapporten gaan. Dit is een gratis service die wij aan onze klanten leveren. Hiervoor hebben wij een team van consultants beschikbaar. Het rapport kun je eenvoudig het delen met je kandidaten.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Met de online assessments van TestGroup, kunnen we iemand beter ondersteunen in de toekomstige rol als leidinggevende.”

Hans van den Brink, Radboudumc - Adviseur Leadership Development

Ervaring van het Radboudumc met The Bridge Personality