020 - 262 1630

Mooie stage voor HBO student!

woensdag 05 juni 2024

Het betreft een meeloopstage bij de international business development activiteiten van TestGroup. Profiel: vloeiend Engels sprekend, commerciële instelling, interesse in bedrijven en affiniteit met zakendoen over de grens. Bij interesse graag even bellen naar 020-2621630 of mailen naar info@testgroup.eu

Op dit moment zijn bij TestGroup in Amsterdam de volgende vacature(s) vacant:

Stageplek voor een commerciële HBO student

TestGroup is een online publisher van assessment instrumenten en psychologische testen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assessments. Met de introductie van de eerste volledig interactieve persoonlijkheidstest (de Bridge Personality) en de interactieve online capaciteitentest (de Bridge Ability Online), speelt Testgroup een innovatieve rol binnen het werkveld van psychometrisch testen.

TestGroup is een organisatie met een vernieuwende blik op de toepassing van psychometrie en assessmenttechnieken binnen HRM. TestGroup biedt professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen in organisaties. Onze hoogwaardige Bridge assessmentinstrumenten zijn het fundament van onze diensten.

TestGroup is (via Distributeurs) actief in landen als Frankrijk, Zuid-Afrika, Tsjechië en India.

Voor het uitbreiden van ons internationale distributie netwerk zijn wij op zoek naar een zeer enthousiaste HBO student voor een meeloopstage. Profiel: vloeiend Engels sprekend, doorzetter en representatief. Bij interesse kun je een mail sturen naar: info@testgroup.eu of bellen met 020-2621630

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“De online assessments van TestGroup zijn een echte meerwaarde in het proces om de juiste mensen te vinden.”

Dietske Koolhaas - Manager Talent & Acquisition

Ervaring van Vibe Group met The Bridge Personality