020 - 262 1630

Hoe kun je tests en online assessments inkopen bij TestGroup?

woensdag 05 juni 2024

TestGroup biedt verschillende tests en online assessments aan waarmee je onder andere de persoonlijkheid en capaciteiten van potentiële medewerkers kunt toetsen. Je kunt de testen en online assessments los inkopen (per kandidaat) of een abonnement afsluiten met behulp van credits of onbeperkt gebruik. In dit artikel leggen wij je uit op welke manieren je tests en online assessments kunt kopen en hoe de pakketten zijn ingericht.

Tests en online assessments kopen: losse afname

Als je af en toe een test of online assessment nodig hebt voor het testen van medewerkers of sollicitanten, dan kun je het beste kiezen voor een losse afname van een bepaalde test. Dit is de voordeligste optie als je minder dan 10 testen per jaar nodig hebt. De test die je kiest wordt direct klaargezet door TestGroup. De kandidaat kan hierdoor al binnen 30 minuten beginnen met de test. Je hebt bij losse afname keuze uit alle beschikbare testen. Je voorkomt vaste kosten omdat het om een éénmalige aankoop gaat en de betaling wordt achteraf gedaan per factuur.

Om de testen van TestGroup te kunnen afnemen, hoef je geen kwalificatietraining te doen. De test is in meer dan 20 talen beschikbaar en na afloop van de test kunnen TestGroup-consultants de uitkomst met je doornemen. De rapporten na een test zijn direct beschikbaar, zodat jij snel door kunt met de vervolgstappen na het afnemen van de test.

TestGroup heeft veel testen beschikbaar die je los (per kandidaat) kunt bestellen, zoals; een loopbaantest hbo/wo, een beroepskeuzetest mbo, een capaciteitentest, een Big Five persoonlijkheidstest of een competentietest.

Afname met behulp van credits

Tests en online assessments kopen met behulp van credits is voor bedrijven die regelmatig kandidaten toetsen een voordelige manier om testen te kopen. Dit pakket is perfect voor regelmatige afname. Hoe meer credits je koopt, hoe lager de prijs per credit is. Je krijgt met de aankoop van credits tot maar liefst 60% korting op test- en assessmentgebruik.

Om credits te kunnen gebruiken, kun je een account op het Bridge Assessment Platform bestellen. De betaling van testen is achteraf per factuur en de testen kunnen voorzien worden van een eigen look en feel. Hierdoor is de test herkenbaar voor sollicitanten en medewerkers. Na de test zijn de rapporten wederom direct beschikbaar en kun je samen met een TestGroup-consultant de uitslag bespreken.

Tests en online assessments kopen: onbeperkt gebruik

Als je in een bedrijf werkt waar het verloop erg hoog is, dan kun je gebruik maken van ons pakket onbeperkt gebruik. Dit pakket is geschikt voor afnames met een hoog volume. Je krijgt een eigen account bij TestGroup en de betaling van de testen en assessments kun je in maandelijkse termijnen doen. De betaling is wederom achteraf per factuur en je bespaart met dit pakket tot maar liefst 80% op de aankoop van onze testen.

Je kunt testen en assessments los kopen, met behulp van credits of met een maandelijks abonnement. Als je ervoor kiest om een losse test te kopen, dan moet je een aanvraag indienen. Dit kun je doen op onze bestelpagina. Als je ervoor kiest om regelmatig of vaak gebruik te maken van onze testen, dan is het voordeliger om een account aan te maken en gebruik te maken van onze credits. Ben jij benieuwd naar hoe TestGroup jou kan helpen bij werving, selectie en ontwikkeling van medewerkers en kandidaten? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“De online assessments van TestGroup zijn een echte meerwaarde in het proces om de juiste mensen te vinden.”

Dietske Koolhaas - Manager Talent & Acquisition

Ervaring van Vibe Group met The Bridge Personality