020 - 262 1630

The Bridge Personality persoonlijkheidstest in het Duits beschikbaar

maandag 08 mei 2023

The Bridge Personality persoonlijkheidstest is nu ook in het Duits beschikbaar. Naast het Duits biedt TestGroup The Bridge Personality ook aan in het Engels, Frans, Portugees, Pools, Litouws, Tsjechisch, Roemeens, Russisch, Spaans en Nederlands.

De Bridge Personality ook in het Duits beschikbaar

The Bridge Personality is de meest gebruikte persoonlijkheidstest voor de selectie en ontwikkeling van medewerkers. Deze test is specifiek gericht op werksituaties. Deze slimme test zorgt ervoor dat de kandidaat altijd vragen krijgt die voor hem/haar het meest relevant zijn. The Bridge Personality maakt gebruik van algoritmes die de vragen in de test aanpassen als de kandidaat de test probeert te ‘sturen’ of sociaal wenselijk probeert in te vullen.

Hoe werkt het?

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van je werknemers en sollicitanten. Omdat The Bridge Personality door het gebruik van algoritmes meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen, krijg je altijd een betrouwbaar en valide beeld van je kandidaat of medewerker.

Persoonlijkheidstest in het Duits bestellen

 • Je kunt The Bridge Personality persoonlijkheidstest per kandidaat (los) bestellen;
 • Ga je veel testen afnemen? Neem dan een account op het online assessment portal van TestGroup.
 • Prijs: vanaf 15 euro per kandidaat (bij een abonnement);
 • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Wij zetten The Bridge Personality dezelfde dag nog voor je kandidaat klaar;
 • Je kandidaat vult de test in;
 • Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup-consultant telefonisch door de rapporten gaan.

Voorbeeldrapport van de Duitse persoonlijkheidstest

Je kunt hier een voorbeeldrapport inzien van de Duitse versie van het Bridge Personality Big Five + 16 Jung Type rapport. In dit rapport staan eerst de scores op de 34 Big Five competenties. Deze competenties zijn te matchen met vrijwel elk functieprofiel. Daarna wordt het Jung Type van de deelnemer weergegeven. Op de laatste pagina van het rapport staan de scores op 8 veelgebruikte competenties.

Voorbeeldpagina uit het rapport

Kenmerken van de persoonlijkheidstest

 • Te gebruiken voor selectie én ontwikkeling van personeel;
 • Geen verplichte training nodig;
 • Gebaseerd op zowel de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel;
 • Beschikbaar in 20 talen;
 • Te gebruiken met een maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
 • Meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • De meest gebruikte persoonlijkheidstest in de Benelux.

Is je kandidaat eerlijk geweest? Kom erachter met Normatief-Ipsatief split technology®

Een moderne (adaptieve) persoonlijkheidstest zoals The Bridge Personality maakt gebruik van zowel normatieve als ipsatieve stellingen. Normatief betekent dat de kandidaat een stelling scoort op een schaal van één tot en met negen (1 = zeer sterk mee oneens, 9 = zeer sterk mee eens). Ipsatief betekent in dit geval dat kandidaten vragen moeten rangschikken (1 = minst op mij van toepassing, 6 = meest op mij van toepassing).

Door het combineren van normatieve en ipsatieve stellingen is het mogelijk om sociaal wenselijk antwoordgedrag en instemmend antwoorden tot op het niveau van de persoonlijkheidsdimensie inzichtelijk te maken. Met behulp van Normatief-Ipsatief split technology® maakt The Bridge Personality vervolgens sturend antwoordgedrag inzichtelijk. Normatief-Ipsatief splits® zijn indicatoren in het Bridge Personality rapport die de mate van sturend antwoordgedrag op het niveau van een competentie kunnen aangeven. Zo kun je precies zien waar een kandidaat getwijfeld heeft of waar de kandidaat een poging heeft gedaan om de test sociaal wenselijk in te vullen. Een onmisbare tool tijdens de selectie van kandidaten.

Meer informatie over de Duitse persoonlijkheidstest

Wil je meer informatie over de Duitse versie van The Bridge Personality? Neem dan hier contact op met TestGroup.

Video: The Bridge Personality

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality persoonlijkheidstest biedt handvatten om echt onderbouwde keuzes te maken.”

Ellen van Hierden

Ervaring van Artra met The Bridge Personality