020 - 262 1630

Zelf testen afnemen? Volg een online assessment en testgebruik training

woensdag 02 november 2016

Het afnemen van online assessments is tegenwoordig niet alleen meer voorbehouden aan psychologen. Je kunt tegenwoordig in een dag opgeleid worden om zelf online assessments af te nemen.

Zelf online assessments afnemen

Het afnemen van online assessments is tegenwoordig niet alleen meer voorbehouden aan psychologen. Je kunt tegenwoordig in een dag opgeleid worden om zelf online assessments af te nemen. Wanneer je zelf de online assessments afneemt en nabespreekt binnen een organisatie dan combineer je het beste van twee werelden. Je beschikt namelijk over dezelfde instrumenten als psychologen, bent gecertificeerd om deze op de juiste manier toe te passen én je beschikt over alle relevante informatie van je organisatie die nodig is om een succesvolle keuze te maken.

Tijdens de online assessment training leer je hoe je een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest kunt afnemen bij je kandidaten. Daarnaast laten we zien hoe je competenties aan de uitslagen van testen kunt koppelen. Zo is competentiemanagement een fluitje van een cent. Uiteraard leggen we je ook uit hoe je zelfstandig met het online assessment systeem kunt werken.

Aan de online assessment training nemen vooral recruiters, HR-officers, HR-managers, HR-partners en learning & development medewerkers deel. Een leuke, gevarieerde groep dus met ieder een eigen kijk op het gebruik van online assessments binnen organisaties.

Leerdoelen van de online assessment training

  • Zelfstandig online assessments afnemen;
  • De capaciteiten van werknemers objectief meten;
  • De persoonlijkheid van een kandidaat en de potentiële invloed hiervan op prestaties beoordelen;
  • Zorgen voor een eerlijk en correct selectieproces;
  • Assessments koppelen aan competenties.

Als je al ervaring hebt met het afnemen van online assessments of eerder een training hebt gevolgd bij andere organisaties, kun je een kortere training volgen en zo versneld gebruik maken van ons aanbod aan online assessments.

Alle trainingen worden verzorgd door psychologen met uitgebreide ervaring in het implementeren van online assessments binnen organisaties.

Meer weten over onze online assessment trainingen?

Wil je meer weten over onze online assessments of over onze online assessment trainingen? Neem dan hier contact met ons op.

Bestellen

Je kunt hier een training boeken of een online assessment bestellen.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep