020 - 262 1630

Sales Assessment voor verkopers

zondag 10 januari 2016

Wilt u weten waar uw medewerker in het salesproces het meest tot zijn recht komt? En bent u benieuwd op welke competenties getraind kan worden om betere verkoopresultaten te boeken? Graag laten we u kennismaken met de sales assessments van TestGroup Consulting.

Wilt u weten waar uw medewerker in het Salesproces het meest tot zijn recht komt? En bent u benieuwd op welke competenties getraind kan worden om betere verkoopresultaten te boeken? Graag laten we u kennismaken met de Sales Assessments van TestGroup Consulting. Wij hebben diverse instrumenten in huis om de Sales Competenties en ontwikkelmogelijkheden van uw (toekomstige) medewerkers op een heldere en betrouwbare manier in kaart te brengen.

The Bridge: Online Sales Assessment

The Bridge Sales Assessment is een online assessmentinstrument dat niet alleen inzicht geeft in persoonlijkheid, werkgedrag, Jung types en competenties, maar ook het Salestype in kaart brengt. Is uw medewerker een Hunter, een Farmer, een Consultant of een Negotiator? Zal uw medewerker in de planningsfase hoge ogen gooien, of juist uitblinken in het maken van de deal? Het Online Sales Assessment is het instrument wanneer u snel, maar ook op een duidelijke en betrouwbare manier antwoorden op deze vragen wenst.

Klink hier voor een voorbeeld van het Sales Rapport.

The Bridge: 360 Feedback (Salesmodule)

Het 360 Feedback instrument zet u in op het moment dat u op een objectieve manier het dagelijks functioneren van uw medewerker wilt evalueren. Dit gebeurt door middel van het verzamelen van input van mensen die daar goed zicht op hebben, zoals leidinggevenden, collega’s en klanten. De Bridge 360 Feedback Salesmodule is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en speciaal ontworpen om de belangrijkste Sales competenties te meten. Deze test wordt geheel online afgenomen.

Klik hier voor een voorbeeld van het Bridge 360 graden rapport.

The Bridge: Uitgebreid Sales Assessment

In het uitgebreide Sales Assessment kunt u uw kandidaat bij ons laten testen op persoonlijkheid, intelligentie en competenties.  Deze variant is bij uitstek geschikt als hulpmiddel binnen loopbaan- of ontwikkelingstrajecten in de Salesomgeving, omdat het de deelnemer en de organisatie een uitgebreid inzicht biedt in talenten, drijfveren, competenties en werkgedrag. Dit instrument is echter ook goed in te zetten bij de selectie van Salespersoneel. Wij kunnen, in overleg met u, een online assessment op maat verzorgen dat aansluit bij de competenties van uw bedrijf.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je hier contact met ons opnemen.

Bestellen

Je kunt hier het online sales assessment voor je kandidaat of medewerker bestellen.

Video: Online Sales Assessment

Ben je op zoek naar de perfecte test om je sales kandidaten te selecteren? Met het Bridge sales assessment kun je jouw onderbuikgevoel onderbouwen met gevalideerde wetenschap. Zo voorkom je dat je een 'false-positive' aanneemt. Met het Bridge sales assessment selecteer je de kandidaat met het meeste sales talent. Het online sales assessment zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij in een overzichtelijk en compact rapport.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Ability Suite geeft ons inzicht in zaken die we zelf misschien over het hoofd hebben gezien en het helpt ons de diversiteit binnen onze organisatie te stimuleren.”

Janine Mulder

Kwink Groep