020 - 262 1630

Test het werkgeluk van je medewerkers

Met een professionele werkgeluk test krijg je inzicht in het werkgeluk van je cliënt of medewerker. De Bridge Werkgeluk Indicator is wetenschappelijk ontwikkeld om werkgeluk te meten en zo burn-out bij medewerkers te voorkomen. The Bridge Werkgeluk Indicator is een werkgeluk test die specifiek gericht is op gebruik binnen bedrijven, organisaties en overheden.

Werkgeluk bij medewerkers bevorderen

Wat draagt voor jouw medewerkers het meeste bij aan hun werkgeluk? En hoe tevreden zijn ze met hun werk? In deze tijd is werkplezier geen luxe meer, maar een prioriteit. Als werkgever moet je hier dus in investeren, zodat medewerkers zich kunnen ontwikkelen, zich energiek voelen en zich binden aan jouw organisatie. Met The Bridge Werkgeluk Indicator krijg jij direct zicht op het werkgeluk van jouw medewerkers. 

Direct aan de slag: werkgeluk test bestellen

 • Je kunt hier voor je cliënt of medewerker een werkgeluk test bestellen;
 • Nadat je de test hebt besteld, kan de deelnemer binnen 30 minuten aan de slag;
 • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Na het invullen is het werkgelukrapport direct beschikbaar;
 • Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan;
 • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement.

Meet werkgeluk met The Bridge Werkgeluk Indicator

The Bridge Werkgeluk indicator is uniek omdat de test niet alleen werkgeluk meet, maar ook indicaties voor het ontwikkelen van een burn-out. Dit is belangrijk omdat ook aanwezig werkgeluk van belang is voor het wel of juist niet ontwikkelen van een burn-out. Deze test maakt gebruik van algoritmes om zo een betrouwbare en valide indicatie te geven voor het ontwikkelen van een burn-out.

4 dimensies van werkgeluk

Werkgeluk wordt in The Bridge Werkgeluk Indicator gemeten met scores op: Betrokkenheid op het werk (1), Proactieve vitaliteit (2), Werktevredenheid (3) en Betrokkenheid bij de organisatie (4).

Werkgeluk meten = burn-out bij medewerkers voorkomen

Jaarlijks krijgen zeer veel mensen te maken met een burn-out. Elk jaar neemt het aantal gestaag toe en dat wijst op een steeds groter wordend probleem. Burn-out preventie is veel makkelijker dan het genezen van een burn-out. Juist hierom is het van belang om tijdig indicaties voor het ontstaan van een mogelijke burn-out bij medewerkers in kaart te brengen.

De Bridge Werkgeluk Indicator is een test die specifiek geschikt is om een burn-out bij medewerkers te voorkomen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bij het tijdig signaleren van indicaties van een burn-out, een daadwerkelijke burn-out voorkomen kan worden. Dit is zeer belangrijk voor organisaties omdat het uitvallen van personeel met burn-out een zeer grote kostenpost voor bedrijven is.

4 dimensies van burn-out

Burn-out wordt in The Bridge Werkgeluk Indicator gemeten met scores op 4 dimensies: Vermoeidheid (1), Mentale afstand tot het werk (2), Cognitief overbelast (3) en Emotioneel overbelast (4).

Kenmerken van The Bridge Werkgeluk Indicator

 • Direct inzicht in het werkgeluk van je medewerkers;
 • Meet de oorzaken van (te) hoge werkdruk;
 • Fraai vormgegeven rapport;
 • Beschikbaar in het Nederlands en Engels;
 • Te gebruiken via losse afname (per cliënt) of via een abonnement;
 • Geeft een indicatie van werktevredenheid en betrokkenheid van de medewerker;
 • Meet (proactieve) vitaliteit;
 • De meest gebruikte professionele werkgeluk test in de Benelux.

Nieuwe techniek voor het meten van werkgeluk: Normatief-Ipsatief split technology®

Signalen van te weinig werkgeluk worden vaak niet tijdig opgemerkt door de werkgever. Dit komt ook doordat standaard werkgeluk testen en vragenlijsten niet goed in staat zijn om werkgeluk te meten.

Om deze reden heeft TestGroup een techniek ontwikkeld die de vragen in de test met kunstmatige intelligentie aanpast aan de antwoorden van de cliënt. Deze techniek heet Normatief-Ipsatief split technology®. Met deze op AI (kunstmatige intelligentie) gebaseerde techniek maakt The Bridge Werkgeluk Indicator twijfels in het antwoordgedrag van de cliënt inzichtelijk. Deze informatie is cruciaal in het meten en voorspellen van werkgeluk bij medewerkers.

Voorbeeldrapport: Werkgeluk Indicator

Het mooi vormgegeven rapport van The Bridge Werkgeluk Indicator geeft het rapport een algemene score op werkgeluk en ook scores op de 4 dimensies van werkgeluk. In het rapport worden de scores van de cliënt vergeleken met een normgroep. Deze normgroep bestaat uit 500 mensen die eerder deze burn-out test hebben ingevuld.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Wij zetten de test of online assessment altijd binnen 30 minuten klaar.
 • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement.
 • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij jouw vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

Online HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€125
€109
€109
€155
€125
€109
€109
€595
€55

Online assessments of eigen account

Aantal
€320
€290

Online werkgeluk tests

Aantal
€89
€89

Incompany trainingen

€2250
€2250
€2250
€1750
€1795

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group