020 - 262 1630

De nr. 1 werkgeluk test voor bedrijven en organisaties

The Bridge Werkgeluk indicator is de meest gebruikte test voor het meten van werkgeluk door bedrijven en organisaties in Nederland en België. Deze werkgeluk test is wetenschappelijk ontwikkeld om werkgeluk te meten en zo burn-out bij medewerkers te voorkomen. Je kunt deze test los bestellen (per deelnemer) of afnemen via een eigen account op het Bridge Assessment Platform van TestGroup.

Werkgeluk bij medewerkers bevorderen

Wat draagt voor jouw medewerkers het meeste bij aan hun werkgeluk? En hoe tevreden zijn ze met hun werk? In deze tijd is werkplezier geen luxe meer, maar een prioriteit. Als werkgever moet je hier dus in investeren, zodat medewerkers zich kunnen ontwikkelen, zich energiek voelen en zich binden aan jouw organisatie. Met The Bridge Werkgeluk Indicator krijg jij direct zicht op het werkgeluk van jouw medewerkers. 

Direct aan de slag: werkgeluk test bestellen

 • Je kunt hier voor je cliënt of medewerker een werkgeluk test bestellen;
 • Nadat je de test hebt besteld, kan de deelnemer binnen 30 minuten aan de slag;
 • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Na het invullen is het werkgelukrapport direct beschikbaar;
 • Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan;
 • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement.

Voorbeeldrapport van The Bridge Werkgeluk Indicator

Hier kun je een voorbeeldrapport bekijken van The Bridge Werkgeluk Indicator. Het rapport van The Bridge Werkgeluk Indicator biedt een overzicht van de algemene score op werkgeluk, de scores op de 4 dimensies van werkgeluk, evenals de algemene score op burn-out en de scores op de 4 dimensies van burn-out. In het rapport worden de scores van de cliënt vergeleken met een normgroep. Deze normgroep bestaat uit 500 personen die eerder deze werkgeluktest hebben ingevuld.

Voorbeeldpagina uit het rapport

Meet werkgeluk met The Bridge Werkgeluk Indicator

The Bridge Werkgeluk indicator is uniek omdat de test niet alleen werkgeluk meet, maar ook indicaties voor het ontwikkelen van een burn-out. Dit is belangrijk omdat ook aanwezig werkgeluk van belang is voor het wel of juist niet ontwikkelen van een burn-out. Deze test maakt gebruik van algoritmes om zo een betrouwbare en valide indicatie te geven voor het ontwikkelen van een burn-out.

4 dimensies van werkgeluk

Werkgeluk wordt in The Bridge Werkgeluk Indicator gemeten met scores op: Betrokkenheid op het werk (1), Proactieve vitaliteit (2), Werktevredenheid (3) en Betrokkenheid bij de organisatie (4).

Werkgeluk meten = burn-out bij medewerkers voorkomen

Jaarlijks krijgen zeer veel mensen te maken met een burn-out. Elk jaar neemt het aantal gestaag toe en dat wijst op een steeds groter wordend probleem. Burn-out preventie is veel makkelijker dan het genezen van een burn-out. Juist hierom is het van belang om tijdig indicaties voor het ontstaan van een mogelijke burn-out bij medewerkers in kaart te brengen.

De Bridge Werkgeluk Indicator is een test die specifiek geschikt is om een burn-out bij medewerkers te voorkomen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bij het tijdig signaleren van indicaties van een burn-out, een daadwerkelijke burn-out voorkomen kan worden. Dit is zeer belangrijk voor organisaties, omdat het uitvallen van personeel met burn-out een zeer grote kostenpost voor bedrijven is.

4 dimensies van burn-out

Burn-out wordt in The Bridge Werkgeluk Indicator gemeten met scores op 4 dimensies: Vermoeidheid (1), Mentale afstand tot het werk (2), Cognitief overbelast (3) en Emotioneel overbelast (4).

Kenmerken van The Bridge Werkgeluk Indicator

 • Direct inzicht in het werkgeluk van je medewerkers;
 • Meet de oorzaken van (te) hoge werkdruk;
 • Fraai vormgegeven rapport;
 • Beschikbaar in het Nederlands en Engels;
 • Te gebruiken via losse afname (per cliënt) of via een abonnement;
 • Geeft een indicatie van werktevredenheid en betrokkenheid van de medewerker;
 • Meet (proactieve) vitaliteit;
 • De meest gebruikte professionele werkgeluk test in de Benelux.

Nieuwe techniek voor het meten van werkgeluk: Normatief-Ipsatief split technology®

Signalen van te weinig werkgeluk worden vaak niet tijdig opgemerkt door de werkgever. Dit komt ook doordat standaard werkgeluk testen en vragenlijsten niet goed in staat zijn om werkgeluk te meten.

Om deze reden heeft TestGroup een techniek ontwikkeld die de vragen in de test met kunstmatige intelligentie aanpast aan de antwoorden van de cliënt. Deze techniek heet Normatief-Ipsatief split technology®. Met deze op AI (kunstmatige intelligentie) gebaseerde techniek maakt The Bridge Werkgeluk Indicator twijfels in het antwoordgedrag van de cliënt inzichtelijk. Deze informatie is cruciaal in het meten en voorspellen van werkgeluk bij medewerkers.

Testen bestellen bij TestGroup: individuele aankoop of abonnement

Bij TestGroup heb je verschillende mogelijkheden om testen af te nemen: je kunt ze individueel aanschaffen voor elke kandidaat of gebruikmaken van een eigen account met credits of onbeperkt gebruik.

 • Als je slechts af en toe tests nodig hebt, is het voordelig om ze individueel aan te kopen. Dit is ideaal als je minder dan 10 testen per jaar nodig hebt.
 • Wil je een aantrekkelijk tarief zonder hoge voorafgaande kosten? Overweeg dan een account met credits.
 • Als je de laagste prijs per test wilt en het hele jaar door onbeperkt wilt testen, is een account met onbeperkte afname de beste keuze.
 • Geen zorgen over lange opstarttijden - je account is binnen een dag operationeel.
 • In je account heb je toegang tot alle testen en online assessments van TestGroup.
 • Er is geen verplichte training vereist. Onze TestGroup-consultants staan altijd klaar om gratis advies te geven.
 • Ons online assessment platform is uitermate gebruiksvriendelijk.

Voorbeeldrapport: Werkgeluk Indicator

Het mooi vormgegeven rapport van The Bridge Werkgeluk Indicator geeft het rapport een algemene score op werkgeluk en ook scores op de 4 dimensies van werkgeluk. In het rapport worden de scores van de cliënt vergeleken met een normgroep. Deze normgroep bestaat uit 500 mensen die eerder deze burn-out test hebben ingevuld.

Film: The Bridge Werkgeluk Indicator

De beste manier om een burn-out bij medewerkers te voorkomen is om werkgeluk te bevorderen. Dit kun je doen met The Bridge Werkgeluk Indicator. Deze online werkgeluk test meet zowel werkgeluk als indicaties van een beginnende burn-out. The Bridge Werkgeluk Indicator is ontwikkeld na jaren van wetenschappelijk onderzoek naar de 4 dimensies van werkgeluk. Het invullen van The Bridge Werkgeluk Indicator duurt kost slechts 12 minuten. Na afloop is direct een mooi vormgegeven rapport beschikbaar.

Tests en online assessments bestellen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen voor je kandidaat of medewerker.
 • Wij zetten de test of online assessment binnen 30 minuten klaar.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen.
 • Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Bestellen

Producten bestellen doe je snel en simpel. Selecteer hieronder de gewenste producten en aantallen. Vul daarna je gegevens in. Controleer je aanvraag en stuur hem in. De betaling gaat eenvoudig en achteraf per factuur.

1

Selecteer je producten

HR tests (losse afname)

Aantal
€135
€135
€119
€119
€165
€135
€109
€119
€595
€55

HR assessments of eigen account

Aantal
€340
€310

Burn-out preventie

Aantal
€89
€89

Trainingen

€2495
€2495
€2495
€1895
€995

Boeken

Aantal
€189
€189
€189
2

Jouw gegevens

3

Controle & verzenden

De door jou gekozen producten

 • Geen producten gekozen

We gaan direct voor je aan de slag.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Dankzij de Bridge Ability Suite kunnen wij meer mensen toelaten tot de opleiding.”

Kim Heerkens, Adviseur Capacity Building

DTV Consultants