020 - 262 1630

Word ook Bridge practitioner

Een Bridge accreditatie (Bridge Kwalificatietraining) is niet verplicht om aan de slag te gaan met de Bridge tests & online assessments. Dit komt omdat je bij TestGroup altijd begeleiding kunt krijgen in het gebruik van de testen. Ons customer support team is hiervoor elke dag van 09.00 tot 18.00 bereikbaar. Zo kun jij direct met de testen aan de slag.

Je Bridge accreditatie halen

Wil je je nog verder verdiepen in de Bridge testen? Dan is het uiteraard mogelijk om je Bridge accreditatie te halen door het volgen van een Bridge kwalificatietraining. Als recruiter, HR-professional, loopbaanadviseur of coach weet je beter dan wie ook dat het de mensen zijn die een organisatie succesvol maken. Daarom accrediteren we Bridge assessment gebruikers over hele wereld om de Bridge tests & online assessments te gebruiken binnen hun eigen organisatie of bij hun eigen klanten.

De Bridge trainingen

Word ook Bridge practitioner. TestGroup biedt 4 verschillende de Bridge Kwalificatietrainingen. Je kunt je voor deze trainingen inschrijven via de bestelpagina. Zoek je een in-company training? Neem dan contact met ons op, je kunt dan een datum kiezen die jou het beste uitkomt. Ook is het mogelijk om met je team een teamworkshop te volgen, deze training bieden wij alleen in-company aan.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

  • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
  • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
  • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
  • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Dankzij de Bridge Ability Suite kunnen wij meer mensen toelaten tot de opleiding.”

Kim Heerkens, Adviseur Capacity Building

DTV Consultants