020 - 262 1630

The Bridge Personality persoonlijkheidstest - Maatwerkrapporten

woensdag 05 juni 2024

Je wilt kandidaten selecteren voor een specifiek functieprofiel? Nu ook maatwerkrapporten mogelijk bij The Bridge Personality. Je geeft de competenties op, wij zetten ze in het maatwerkrapport. Je kandidaat vandaag nog getest.

Persoonlijkheidstest met maatwerkrapporten

Voor The Bridge Personality persoonlijkheidstest zijn nu ook maatwerkrapportages samen te stellen. Uit de competentiedatabase van TestGroup zijn 8 competenties te selecteren die vervolgens in het Bridge Personality-rapport worden weergegeven. Zo kun je voor elk functieprofiel de gewenste competenties meten. Deze rapporten zijn vervolgens beschikbaar in je account op het Bridge Assessment Platform. Je kunt ze gebruiken als je kandidaat of medewerker The Bridge Personality heeft ingevuld. 

Voorbeelden van maatwerkrappporten

Hoewel je zelf kunt kiezen welke 8 competenties je opneemt in het maatwerkrapport, heeft TestGroup ook een aantal functiespecifieke maatwerkrapporten beschikbaar die veel worden gebruikt door TestGroup-klanten.  

Voorbeeld: maatwerkrapport persoonlijkheidstest voor financieel personeel

Het maatwerkrapport voor financieel personeel is gericht op competenties die specifiek voor financiële posities relevant zijn. De onderstaande competenties worden (standaard) in het online assessment voor financieel personeel gemeten:

  • Analytisch
  • Flexibiliteit
  • Inlevingsvermogen
  • Coachen
  • Communicatieve vaardigheden
  • Klantgericht
  • Besluitvaardigheid
  • Plannen en organiseren

In de persoonlijkheidstest wordt sturend antwoordgedrag gemeten met algoritmes

Je kent The Bridge Personality als de enige persoonlijkheidstest ter wereld die algoritmes toepast voor het opstellen van persoonlijkheidsrapporten. Met deze algoritmes (zgn 'normative-ipsative split technology') is het mogelijk om te bepalen op welke van de 34 dimensies je kandidaat sturend of sociaal wenselijk heeft geantwoord. Dat geeft bijzonder handig inzicht tijdens selectie en recruitment. Je weet zo exact op welke dimensie jouw kandidaat heeft getwijfeld.

Vanwege het gebruik van deze techniek is The Bridge Personality een van de meest gebruikte persoonlijkheidstesten. Het is een zeer valide en betrouwbaar instrument, gericht op het functioneren van de kandidaat in werksituaties.

Je kunt The Bridge Personality ook inzetten voor het selecteren van sales medewerkers, middels het gebruik van het sales rapport.

Overzicht Bridge Personality-rapporten:

Meer informatie voor maatwerkrapporten

Wil je meer informatie over The Bridge Personality of het maatwerkrapport? Neem dan hier contact met ons op.

Maatwerkrapport persoonlijkheidstest bestellen

Je kunt hier The Bridge Personality voor je medewerker of kandidaat bestellen.

Video: The Bridge Personality persoonlijkheidstest

Zoek jij de beste persoonlijkheidstest? Een moderne persoonlijkheidstest die kan zien of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen? Een persoonlijkheidstest die gebruik maakt van zowel de Big Five als de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel?

Welkom bij The Bridge Personality, een moderne, adaptieve persoonlijkheidstest die organisaties echt helpt met recruitment, selectie én de ontwikkeling van medewerkers.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“De online assessments van TestGroup zijn een echte meerwaarde in het proces om de juiste mensen te vinden.”

Dietske Koolhaas - Manager Talent & Acquisition

Ervaring van Vibe Group met The Bridge Personality